No i życzę ekstremalnie pokrojonych jaj...
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Vince napisał
Witamy, kolejny maniak do kolekcji
![]()
Co do Twojego pytania, folderkow powyzej 5" jest niewiele, ale sa wysmienite, choc troche krotsze, a mianowicie Extrema Ratio: nemezis i MPC (4,65" bodajze). Oba mialem w rece i do dzis wspominam![]()
Kurde chyba kase zaczynam gromadzic, sam sobie smaka robie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Mars napisał
Ale Bogiem a prawdą są noże które lepiej tną od ER. Co nie znaczy że te nie tną.
Napisano Ponad rok temu
budo_Vince napisał
Aha, dzieku uprzejmosci kolegi Marsa, ktory wpadl do mnie wraz ze swoim arsenalem. I to, co moge powiedziec na podstawie swoich doswiadczen: te noze robia o wiele lepsze wrazenie w rece, niz na fotkach, solidne i dobrze lezace w lapie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_kaligula napisał
przychodzi mi do glowy jeszcze sog pentagon elite II, i jakies duuuze backlocki cold steela. co prawda to nie jest jakis high-end, ale dla mnie by starczylo (sog, bo backlockow nie lubie)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
budo_KKamiLL napisał
PS. Mars, to tak przejazdem bylo czy jezdzisz do swich potencjalnych klientow reklamowac towar??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Mars napisał
Gdzxieś za dwa, trzy tygodnie będę na Śląsku
W Gliwicach pewnie także
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych