UFC 48 -> Payback
Napisano Ponad rok temu
poki co dwie walki:
1) Ken Shamrock vs Kimo Leopoldo
2) Evan Tanner vs Phil Baroni
tutaj maly [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do sciagniecia.
jak dla mnie zapowiada sie ciekawie. licze na dobra walke w wykonaniu Kena (mam nadzieje ze dziadek bedzie w dobrej formie) no i KO w wykonaniu "zlego dupska" z NY
Napisano Ponad rok temu
No i od biedy wlasnie Kennym, ale to nie ta klasa juz...
M.
Napisano Ponad rok temu
to tez sa, moim zdaniem, wspaniali zawodnicy.
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej strony, nie walcza nazwiska tylko fighterzy.
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ze Pride bije UFC na glowe pod kazdym wzgledem to zupelnie inna sprawa
O co to to nie.
Pod wzgledem $$$ to Amerykanie sa malenstwem. Co nie znaczy od razu ze jest o jedna czy dwie klasy gorsza organizacja niz Pride. Regulaminy obu maja swoje + i -.
Sprawa zawodnikow. To takze kwestia gustu i upodoban. Dla niektorych bardziej emocjonujace sa walki w klatce. Inni wola ring w Pride.
W UFC wiecej wiadc nowych twarzy podczas gdy w Pride promowanie nowych nazwisk trwa dluzej.
Napisano Ponad rok temu
Co do zawodników z UFC to Genki jest moim idolem poklon . Z tych zawodników, co wymieniliście brakuje mi jeszcze Franka Mira.
Napisano Ponad rok temu
'My submissions are so deadly!' (cos takiego cudowal po walce z Tankiem).
A Genki? Gdyby nie filmik Genki Sudo Westside Tournament to bylby o polowe mniej popularny, co nie zmienia faktu, ze gosc jest niesamowity i tez uwielbiam ogladac jego walki.
M.
Napisano Ponad rok temu
I tak nic nie przebije "I'M THE MEN!!" Baroniego.Osobiscie po prostu go nie lubie;)
Ładne było... ale jeszcze przed tym Neo-Samurai był dla mnie guru.A Genki? Gdyby nie filmik Genki Sudo Westside Tournament to bylby o polowe mniej popularny, co nie zmienia faktu, ze gosc jest niesamowity i tez uwielbiam ogladac jego walki.
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem, dla mnie Mirek lepszy.
A co do Genkiego to dla mnie po prostu rozjebal system jak wyszedl do walki (chyba w K-1) majac na glowie kubelek KFC i puszczajac z niego pare.
M.
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie po prostu go nie lubie;)
A Genki? Gdyby nie filmik Genki Sudo Westside Tournament to bylby o polowe mniej popularny, co nie zmienia faktu, ze gosc jest niesamowity i tez uwielbiam ogladac jego walki.
M.
A masz moze jakis adres z ktorego mozna dostac ten filmik??
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie po prostu go nie lubie;)
M.
A masz moze jakis adres z ktorego mozna dostac ten filmik??
moze na dc++ jest?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie wiem... w Pride sa ciagle Silva, Fedor, Crocop, i reszta i jakos sie nie znundzic poki co nie mogauwazam ze to dobrze ze te dwa turnieje sie od siebie roznia ...dobrze ze w ufc sa ciagle nowe twarze ...ogladanie ciagle tych samych twarzy jak i podobnych do siebie turnieji...wyszlo by w koncu dupa...to tak jak polskie filmy i seriale ciagle ci sami aktorzy... bleeeeeeee...
a swoja droga to przed chwila wyczytalem na forum sherdoga, ze w UFC w zasadzie na wszystkie pasy sa wakaty (Belfort ponoc nie ma konktraktu, a Penn podpisal z k1)... to chyba nie swiadczy za dobrze.
i tu, zapewne, jak zwykle chodzi o kase
no... UFC mogloby miec kilku bardziej znanych zawodnikow. Randy, Chuck i Tito to chyba jednak za malo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Matt Hughes vs. Renato Verissimo
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie UFC z edycji na edycje ma coraz wiecej do zaoferowania. 8)
Widac wyrozniam sie w tlumie pesymistow :wink:
Napisano Ponad rok temu
Poza tym jak w temacie UFC 48 zapowiada sie sympatycznie
Napisano Ponad rok temu
tylko chyba za malo im placaDo pozytywów nie wymienionych jeszcze przez was dodałbym bardziej profesjonalne podejście do zawodników.
kilku dobrych zawodnikow "wyplynelo" juz z UFC do innych organizacji.
a co do reklam.. ciekawe czy to cale "beer like it ought to be" da sie w ogole przelknac
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 WORLD MAX 2004 - wyniki
- Ponad rok temu
-
Historyczne walki
- Ponad rok temu
-
UFC 47 - Chuck vs Tito (video)