COMBAT Ki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, jaki jest sens w ćwiczeniu przyjmowania kopa w jajk.
jeśli do tej pory niektórzy praktykują "utwardzanie" poprzez przyjmowanie low-kicków na uda, przyjmowanie strzałów na ryj itp to nie ma się czemu dziwi9ć że ktos dodał ciosy na jajka :roll:
Napisano Ponad rok temu
- stworzymy korespondencyjny kurs BASEBALL COMBAT KI KARATE JUTSU;
- nagramy parę filmów pokazowych;
- opatentujemy to wszystko;
Co zyskamy?
Wtedy to o nas będą pisać
A we wszystkich formularzach w rubryce "zawód" będziemy mogli pisać - WYNALAZCA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do tego jeszcze wyprodukujemy super trunki na bazie denaturatu, żeby zabijać jednym oddechem
Napisano Ponad rok temu
Tjaa jest coś takiego-dobre zioło haahhaahhh :wink:Jest to coś takiego, co podobnież pozwala przyjmować kopy w jajka, łokcie w splot, w krtań, i nie odnosić żadnych obrażeń. Po za tym pozwala zapanować nad Ki i cuda robić. Jak dla mnie to kolejny"Mojżeszowy" wynalazek
Napisano Ponad rok temu
ale poa tym jest fajnie,za 1/2 roku pierwsze examiny
Napisano Ponad rok temu
Macias opwiedz czego uczysz bo nie qumam co znaczy CK ile to kosztuje jakie warunki treningu itp. Jak cwiczyć żebra żeby potem przy sikaniu nie bolałojako,ze kasa zawsze sie przyda,to postanowilem sam zalozyc skecje CK ( nie mylic z combat kalaki). no i dzis uskutecznilem pierwszy trening. bylo fajnie,tyle,ze jak sikam ,to troche boli....i cholera chyba mi sie enrgia zle rozlozyla po cwiczeniu zeber,bo jakos tak mi ze dwa zebra stukoca nieco....
ale poa tym jest fajnie,za 1/2 roku pierwsze examiny
Napisano Ponad rok temu
sekcja- na razie cwiczymy ( w sumie tylko ja,ale jest juz kilku chetnych.zrezszta zapisy eunuch@point-no return.pl ) w ogrodzie sasiadki ( mozna pocwiczyc techniki z zakresu uodparniania sie na ugryzienia psow,gdyz sasiadka bardzo nie lubi,jak sie bez pytania depcze jej trawnik),ale docelowo zamierzam znalezc jakas sale.poza tym planuje seminaria do mniej ciekawych dzielnic by lepiej zrozumiec czesc technik tzw.na ulice .
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Moze by tego miszcza od Combat Ki kiedys zaprosic do Polski aby dal pokaz z Muratem. Byly by lopaty, sierpy cegly. Mysle ze pomysl niezly a wiekszosc forumowiczow wykupila by bilety na taki pokaz. Kurde jeszcze by kasy sporo wpadlo
Napisano Ponad rok temu
krokodyl-nie ma sprawy,u mnie na osiedlu jest rodzina,ktora ma krokodyla,zreszta swojego czasu byla glosna afera,jak jakis dzieciak lape wlozyl przez ogrodzenie i krokodyl chcial mu ja "utwardzic".wiec jak widzisz "sprzet" jestto z utwardzaniem na gryzienie psow to naprawde niezle Mozna by jeszcze utwardzac sie na wypadek kopniec konskich, ugryzien krokodyla itp.
Moze by tego miszcza od Combat Ki kiedys zaprosic do Polski aby dal pokaz z Muratem. Byly by lopaty, sierpy cegly. Mysle ze pomysl niezly a wiekszosc forumowiczow wykupila by bilety na taki pokaz. Kurde jeszcze by kasy sporo wpadlo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szukam teningow
- Ponad rok temu
-
ROTFL - combat sombo & krav maga...
- Ponad rok temu
-