UFC 47 - wyniki [SPOILER]
Napisano Ponad rok temu
170 LBS: Genki Sudo vs Mike Brown: Sudo by Arm Bar, RD 1.
Heavyweights: Wade Shipp vs Johnathan Wiezorek: Wiezorek by Strikes, RD 1.
Heavyweights: Mike Kyle vs Wes Sims: Kyle by KO, RD 1.
170 LBS: Nick Diaz vs Robbie Lawler: Diaz by KO in RD 2.
155 LBS: Yves Edwards vs Hermes Franca: Edwards by Split Decision.
Heavyweights: Cabbage vs Andrei Arlovski: Arlovski by Ref Stoppage, Strikes, RD 2.
170 LBS: Tiki Ghosen vs Chris Lytle: Lytle by rear/side choke, RD 2.
205 LBS: Tito Ortiz vs Chuck Liddell: Liddell by KO, RD 2.
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie walki wystrzalowe , a jezli chodzi o Chucka to nie tylko ze zdominowal Tito , ale w koncowce wygladalo jak by go okladal kijem od baseballa.Tito , zachowal sie ja man i za to ma u mnie szacuneczek
Doczekalismy sie pierwszego ugryzienia w MMA ( w klate), Kimo wraca z Kenem na ring , i co jeszcze , MAnadaly byla wysprzedana do ostaniego miejsca , a 2 rzedy na dol siedzil Geroge Cloney......
Napisano Ponad rok temu
Generalnie bardzo , ale to bardzo emocjonujace spotkanie.Zabralem na gale nawet 12 letniego syna ( ktory jest fanem , notabene, naszego przyjaciela rodziny Chucka).
ale Mu zazdroszcze hmmm... Tito chyba potrafi sie zachowac jesli trzeba;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe a Dżordż moze materialy do nowego filmu zbiera, "Dyzur w klatce", opowiada o lekarzach zawodnikow UFC ;-)
Napisano Ponad rok temu
widziales jak on to zrobil i kiedy? bo jakos nie bylo widac, zeby Sims cos odczul.Doczekalismy sie pierwszego ugryzienia w MMA ( w klate),
a najlepsze, ze slady wygladaly, jak od zebow, a oni przeciez mieli ochraniacze 8O
to Cie musialem widziec, bo Clooneya i okolice pokazywali pare razy - jak bedziesz znowu w czerwcu, to pomachaj, please2 rzedy na dol siedzil Geroge Cloney......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CHUCK VS TITO
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ta muzyczka przeszkadza w oglądaniu:(
Napisano Ponad rok temu
Prosba do Saku:
Wrzuc sama walke do osobnego tematu, moze niektorzy beda mieli szanse ogladnac nie znajac wynikow.
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mike Kyle vs Wes Sims
Ach ta atmosfera na widowni! Cała publiczność wykrzykuje "Odgryź mu suta!". Tak poważniej to Sims trzymając Kylea w gardzie przycisnął jego twarz do swojej klatki piersiowej, co później wyglądało jak ugryzienie. Gdy sędzia wznowił walkę w stójce Sims wyglądał na bardzo zmęczonego. Gdy już jakoś się podniósł poszedł popatrzyć się na widownie co wykorzystał Mike do efektownego zakończenia walki przez KO.
Nick Diaz vs Robbie Lawler
Bardzo zaskakujące zakończenie. Nick Diaz czyli "produkt Graciech" znokautował Lawlera.
Cabbage vs Andrei Arlovski
Arlovski cały czas okładał przeciwnika i nawet żelazna szczęka Cabbage tego nie wytrzymała.
Yves Edwards vs Hermes Franca
Bardzo dobra i wyrównana walka, zarówno w stójce jak i w parterze. Moim zdaniem walka powinna zakończyć się remisem jednak stało się inaczej
Tito Ortiz vs Chuck Liddell
Bardzo ciekawy początek walki. Ortiz zdjął swoją czapeczkę i rzucił nią w stronę publiczności, jednak ku zaskoczeniu wszystkich czapka została odrzucona z powrotem. Przez pierwsze cztery minuty pierwszej rundy Tito z Chuckiem praktycznie nie walczyli. W ostatnich kilkunastu sekundach Liddell zaaplikował Ortizowi mocną serię uderzeń. Gdyby nie nastąpił koniec rundy walka prawdopodobnie zakończyłaby się już w tym momencie. W drugiej rundzie Chuck przyparł do ściany Tito podobnie jak to zrobił Belfort z Silvą podczas UFC Brazil.
Genki Sudo vs Mike Brown
Dla mnie najciekawsza i najbardziej emocjonująca walka. Neo-Samurai cały czas dominował. Pięknie sprowadził Browna do parteru. Genki z Gardy wyciągnął trójkąt jednak Brown bardzo zacięcie się bronił. Odklepał dopiero po mocnym wyciągnięciu balachy przez Sudo. Po wygranej walce Genki wyciągnął flagę z napisem "WE ARE ALL ONE", na której znajdowała się między innymi flaga naszego kraju.
W gali mogliśmy również zobaczyć, że z okiem Naturala jest już wszystko w porządku i poczuć przedsmak kolejnego UFC, które będzie się głównie składało z rewanżów. Ujrzymy między innymi walkę Kena Shamrocka z Kimo oraz Phila Baroni z Evanem Tannerem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie lekką chaotyczność i niegramatyczność mojej wypowiedzi, ale jestem chory, co trochę utrudnia myślenie. :wink:
Nie tylko Ty
Dzięki. Ja jeszcze nie ogladałem ale chyba jedno z najlepszych ufc dotychczas
Napisano Ponad rok temu
Może nie najlepszych, ale w porównaniu z tym, co nam ostatnio serwowała Zuffa to UFC wypada całkiem dobrze. Ciekawie zapowiada się następna gala. Jak ma być utrzymana w nastroju rewanżów to może Genki "zrewanżuje" się Ludwigowi.Ja jeszcze nie ogladałem ale chyba jedno z najlepszych ufc dotychczas
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walki Yoshiji Soeno w Tajlandi
- Ponad rok temu
-
UFC 47 - fotki z ważenia
- Ponad rok temu
-
II eliminacje VALE TUDO 2004
- Ponad rok temu