II eliminacje VALE TUDO 2004
Napisano Ponad rok temu
Pod koniec biezacego roku odbeda sie Finaly tegorocznych zawodow VALE TUDO. Dla zwyciescow poszczegolnych kategorii nagroda 2000 PLN + atrakcyjne nagrody od sponsorow.
Zgloszenia i wszelkie zapytania prosze kierowac do organizatora Miroslawa Okninskiego pod numerem tel. 0606 535 883.
Pozdrawiam,
Pawel M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kto będzie walczył i ile walk będzie?
Zalezy od tego kto sie zglosi. a potem od tego kto przyjedzie.
Dlatego tez na ostatnich eleminacjach byla taka roznica miedzy iloscia zgloszony a iloscia ktora faktycznie przyjechala, zaplacila i walczyla.
Napisano Ponad rok temu
Miało byc kupe walk i na forum pisali ze liczba miejsc jest ograniczona.
Wiec poprosilem znajomego, który byl tam wczesniej, zeby mnie i paru kuplom bilety kupil, bo jechalismy troche pozno. (po 40zł na głowę :? )
Przez korki w Warszawie dojechalismy 20 minut za późno i zobaczylismy tylko zdegustowanych - wychodzacych ludzi z sali i spoconych odpoczywajacych zawodników
Walki musialem zobaczyc niestety na video.
Cala impreza trwala 30.
W Bielsku przeciez tez bylo tylko 6 walk i nie powiem zeby trwaly bardzo dlugo. Ale impreza trwala kilka godzin.
TYM RAZEM WYJADE DUUUUŻO WCZEŚNIEJ he he
Jakby wiadomo było kto się zgłosił i ile jest PRZEWIDYWANYCH walk niech ktos napisze na forum.
Napisano Ponad rok temu
Jakby wiadomo było kto się zgłosił i ile jest PRZEWIDYWANYCH walk niech ktos napisze na forum.
Sadzisz ze ludzie by poszli na poprzednia gale gdyby wiedzieli ze cala gala potrwa 30 minut Co jak co ale nie spodziewaj sie takich informacji ze strony organizatora.
Licze jednak na to ze walk bedzie wiecej i cala gala bedzie trwac dluzej.
Napisano Ponad rok temu
ach co za niefart! ja nawet tego komfortu obejrzenia na video nie doswiadczylem...Walki musialem zobaczyc niestety na video.
a posiadacze pliku "w13122003.avi" zmyli sie z dc juz dawno temu...
Napisano Ponad rok temu
Sadzisz ze ludzie by poszli na poprzednia gale gdyby wiedzieli ze cala gala potrwa 30 minut
Mysle ze by poszli. Bo wiekszosc i tak chce ogladac przede wszystkim walki. Wiadomo że wlaki vale tudo raczej szybko się konczą
W lutym sie wkurzyłem - bo przejechałem 200km - zapłaciłem 40zł i nic nie zobaczyłem
Impreza jest dłuższa kiedy sa jakies pokazy itp. (tak jak było na Colloseum). Myslałem ze tak bedzie i w Warszawie.
Obojetnie ile bedzie walk na tych eliminacjach i czy beda jakies pokazy, i tak juz jedziemy w pare osób (albo nawet troche wiecej).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...organizatorzy mogli by zapraszac zawodnikow zagranicznych
A tp prganizatorzy wogule kogokolwiek zapraszaja czy czekaja na zgloszenia? 8O
W lutym sie wkurzyłem - bo przejechałem 200km - zapłaciłem 40zł i nic nie zobaczyłem
O to wlasnie mi chodzi .
To tak jak w dowcipie Marcina Danca o walce Goloty z Lewisem :wink:
Napisano Ponad rok temu
...organizatorzy mogli by zapraszac zawodnikow zagranicznych
Na Coloseum w Bielsku mówili, że planują zorganizować międzynarodowy turniej w Polsce. Kiedy i gdzie nie powiedzieli. Ale czekam z niecierpliwością.
Pakoczaturian a Ty przypadkiem nie jestes z okolic łodzi ?? bo mysle ze jechalismy razem albo mamy identyczna sytuacje
Damian? To Ty? He he
Do zobaczenia na treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Pawel M
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Pawel M
Napisano Ponad rok temu
Idzikowski vs Lazowski - wygr. Lazowski Mata Leao
Sterling vs Chmielarski -wygr. Chmielarski klucz na reke
Chmielewski vs Les - wygr. Chmielewski balacha z dosiadu
Tokarz vs Les - wygr. Tokarz poddanie (nie wiem jakie )
Mysiala vs Golaszewski - wygr. Golaszewski (Mirek przerwal - rozbity luk brwiowy)
Jedrzejewski vs Dabrowski - wygr. Dabrowski przez KO
Szamota vs Trendowski - wygr. Szamota przez decyzje
Witek vs Teresiewicz - wygr. Teresiewicz decyzja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC faq (video)
- Ponad rok temu
-