Z Super Expresu:
Bijatyka zamiast sparingu
- Pokręciło cię! Odbija ci! - krzyczała Agnieszka Rylik (30 l.) do rywalki. To miał być spokojny sparing, a wywiązała się ostra bijatyka. W jej trakcie Larisa Berezenko uderzyła Rylik w tył głowy.
Równie zacięty był pojedynek Alberta Sosnowskiego (25 l.) z Dennisem Bakhtovem. Rosjanin zakończył go z podbitym prawym okiem, Sosnowski - kompletnie wyczerpany. - Jeszcze nigdy nie walczyłem z tak silnie bijącym przeciwnikiem - mówił Polak.
Rylik i Sosnowski najpierw sparowali przed wczoraj na Fortach Bema w Warszawie, a wieczorem - przenieśli się do biurowca ITI na nietypowy sparing. Ring ustawiono w hallu, wokół zebrało się ponad 200 zaproszonych gości, wśród nich wiele gwiazd kultury i sportu. Rylik sparowała tym razem z... Dariuszem Snarskim, Sosnowski ponownie z Bakhtovem. Mistrz świata WBF w wadze lekkośredniej Węgier Mihalyi Kotai starł się z Arkadiuszem Małkiem.
Była to część promocji wielkiej gali zawodowego boksu 10 kwietnia w Manchesterze. Wystąpią tam Rylik, Sosnowski i Kotai, a walką wieczoru będzie pojedynek Michaela Brodie z Koreańczykiem In Jun Chinem o mistrzostwo świata WBC w kategorii piórkowej. Relacja w TVN.
----------------------------------------------------
Kobieta bokser znowu w natarciu! Uwielbiam ją za to! I bardzo pieknie. Dla Sosny jest to duza szansa i mam nadzieje że ją wykorzysta!
TO JUŻ 10 KWIETNIA WYDARZY SIĘ W MANCHESTERZE!
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Miedzynarodowe MP w Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Gala boksu zawodowego w Radomiu 27.03.04
- Ponad rok temu
-