Kooniowe sprzęty...
Napisano Ponad rok temu
Jestem pod wielkim wrażeniem jego dorobku i jego samego ... Patrzcie i podziwiajcie!
Niebawem pojawią się zdjęcia tego, co mi Kooniu zostawił... Śliczności, którym nie mogłem się oprzeć.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
poklon
Napisano Ponad rok temu
Kooniu zrob mi jakis fajny noz do rzucania typu osa albo trener, chyba ze blizej Ci do Hibbena.
Podaj wczesniej koszty, to wszystko ustalimy.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Tak pwaznie to fajne wyroby 8)
A swoja droga to jakby (co nie daj Boze) Osama odpalil cos powaznego a Koniu sie uchowal, to by sobie poradzil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie killerzy z sąsiednich cel by składali u niego zamówienia.
Napisano Ponad rok temu
Vince na codzień noszę rózne, zalezy od wielu nieuchwytnych czynników-obecnie na pewno nie nosze tych ze zdjęć bo ich nie mam zabrali nomanie mi wszystko do testów zniszczeniowych uratowałem jedynie szpileczkę i fajterka i wszystko co jest wieksze od 20 cm :twisted: :twisted: :twisted:
KKamiLL nóż do rzucania?? polecam ...broniarka :wink: -czyli ząb brony osadzony w rurce stalowej (do kupienia za śmieszne grosze) albo inny cięzki nóż [/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie ten styl zajezdza takim future-primitive...
cos niesamowitego. taki osobliwy styl kojarzacy mi sie z cyberpunkowymi ksiazkami Williama Gibsona - mroczna przyszlosc a ludzie uprymitywnieni na swoj sposob.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moznaby tym uzbroic dywizje piechoty ... :twisted:
a tak powaznie, to fajnie sprzety...ale co to jest to na fotce 1 i 2 ? 8O
ja przepraszam za takie pytania , wiem ze powinienem w przedszkolu juz wiedziec, ale do kiepskiego przedszkola chodzilem, i mnie nie nauczyli... :twisted:
a ten sprzet z fotki 7 to.... przestraszony
:twisted: :twisted:
jak dla mnie nr 1 to ten z fotki 11 (jakbym sie machnal w liczeniu-ten 2-ostrzowy sztylet :twisted: ) -po prostu debest poklon
szacuneczek poklon
a , i jeszcze jedno...sprobuj kiedys przejsc z tym wszystkim przez bramke na jakims lotnisku,albo wejsc do jakiegos ministerstwa -tak dla jaj :twisted: :twisted: :twisted:
tylko wyciagaj po jednej sztuce jak Cie beda zawracac :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
btw - ma laszywe ostrze czy nie? Jakos sie nie moge dopatrzec ale ja duza wade wzroku mam...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
2 następnych tematów
-
chinski "pedzel smierci"
- Ponad rok temu
-
kooniowe instrumenta
- Ponad rok temu