Cena egzaminu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale za kyu to chyba federacja zgarnia dla siebie?
jasne ze zgarnia... ale przeciez za cos musi organizowac staze, zapraszac mistrzow... bo raczej nie zrobi tego z symbolicznej skladki rocznej 5PLN od lebka...
nie mam tu oczywiscie na mysli stazy klubowych, tylko federacyjne.... zeby potem ktos na mnie psow nie wieszal...
Napisano Ponad rok temu
O!! qrczaki, faktycznie ceny wysokie 8O A na co ida pieniadze za stopnie kyu? Bo za dany do sie odsyla do Hombu dojo. Ale za kyu to chyba federacja zgarnia dla siebie?
A moze troche zgarnia egzaminator :wink:
Napisano Ponad rok temu
A 5 PLN rocznie skladki to pierwsze slysze... Sekcja - zaleznie od liczby osob wplaca rocznie pewna kwote, ale to jest na zasadzie 0-50 czlonkow = X PLN, 51-100 = Y zl (progi liczbowe moze podaje zle). Ale 5 PLN na osobe to na pewno nie wychodzilo... No chyba ze sa dwie formy rozliczania - o tym nie slyszalem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale procz normalnych oplat za treningi .
Ciekaw jestem ile zapłace za ostatni egzamin... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze mi się wydawało że staże organizowane są po to żeby na nich zarobić, a nie charytatywnie (nie mówię o stażu na Gwargii żeby redakcja nie pomyślała że się czepiam) Przecież za staż płaci się osobną niemałą kwotę
A o składce 5 zeta pierwsze słyszę, toż oni do nas niemalże dopłacają głębokie ukłony dla dobroczyńców
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czym jest dla Was Aikido
- Ponad rok temu
-
Trening u Romka Hoffmana
- Ponad rok temu
-
Roznice Shudokan - "Reszta"
- Ponad rok temu