Walka Gołoty w TVP!
Napisano Ponad rok temu
Gazeta Wyborcza 07:32
Pojedynek Andrzej Gołota - Chris Byrd pokaże TVP – pisze Gazeta Wyborcza, która zastrzegła, że są to nieoficjalne informacje.
Cena za pokazanie walki to 100 tysięcy dolarów. Walka o tytuł mistrza świata wagi ciężkiej wersji IBF odbędzie się 17 kwietnia w nowojorskiej hali Madison Square Garden (około 22.30 lokalnego czasu, czyli około 4.30 w niedzielę w Polsce).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten szmaciarz Gołota byl jednym z najlepszych bokserow i powinienes mu sie klaniac w pas a juz napewno miec do niego szacunek...
dokladnie, dobrze ze TVP transmituje, zobaczymy na co stac golote p otak dlugiej przerwie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten szmaciarz Gołota powinien być na wygnaniu i karmić renifery a nie kupować sobie miejsca w rankingu przy pomocy Kinga
Stary dałeć ciała oj dałeś :balisong:
Pierwsze ostrzeżenie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten szmaciarz Gołota byl jednym z najlepszych bokserow i powinienes mu sie klaniac w pas a juz napewno miec do niego szacunek...
O stary 8)
Oby mi sie to wiecej nie powtorzylo :twisted: 8O
Napisano Ponad rok temu
Grzesiu z Poznania, mam nadzieje , ze nie jestes świadom co do końca mówisz...hehehee...Ten szmaciarz Gołota powinien być na wygnaniu i karmić renifery a nie kupować sobie miejsca w rankingu przy pomocy Kinga
Pamiętaj, takie jest właśnie życie; tam gdzie duuuuże pieniądze tam duuuuzo sie dzieje! I nie ubliżaj gostkowi, którego osobiscie w życiu prywatnym nie znasz! Jego psycholog moze coś o nim powiedzieć a nie ty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tutaj link : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skuteczne techniki
- Ponad rok temu
-
artykul o poczatkach boksu
- Ponad rok temu