wieczorne przemyslenia
Napisano Ponad rok temu
Otoz, lubie je!
Znakomita jakosc, wykonanie proste a zarazem maksymalnie funkcjonalne i precyzyjne, to jest twor technologii z ktorej swiat moze byc dumny. Ma niezrownana gladkosc otwierania i niezwykle estetyczny wyglad. Nic tylko otwierac i zamykac, klak klak... No i framelock blokuje na 90% powierzchni noza. Tez lubie takie framelocki! To tyle przemyslen na dzis, ide sie polozyc... 8)
Napisano Ponad rok temu
Rzekłbym, pewne ukoronowanie....
Gratuluję raz jeszcze! I czekam, kiedy obaj stukniemy się Sebenzami... :)
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
szkoda ze to takie drogie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Zycie czasem jest jak nozyk
krotkie i ostre...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w zestawie z jakims fixed (tylko nie green beret) CRK (tez za 50$ ) wyleczylaby mnie z nozoholizmu, nic wiecej w zyciu bym nie musial kupowac
Napisano Ponad rok temu
albo kosztowac 50$
w zestawie z jakims fixed (tylko nie green beret) CRK (tez za 50$ ) wyleczylaby mnie z nozoholizmu, nic wiecej w zyciu bym nie musial kupowac
Rzekne cosik jeszcze... To jest taka fenomenalna jakosc i funkcjonalnosc ze majac sebenze faktycznie przygasla nieco moja ciagnota do nozy...a juz na pewno wyostrzyl sie zmysl krytyczny - nie zdzierze zadnego blade play czy najmniejszego niedopracowania technicznego np. blokady. I niewazne czy to bedzie Microtech czy MoD czy tez noze Sw. Piotra.
No coz.....
Zyc i umrzec z Krisem Riwem!!
Napisano Ponad rok temu
to prawie oswiadczynyZyc i umrzec z Krisem Riwem!!
milosc do noza promieniuje na jego stworce ? :wink:
a btw ciekawe czy sam Reeve jest tez tak dopracowany jak jego ostrza
Napisano Ponad rok temu
Rzekne cosik jeszcze... To jest taka fenomenalna jakosc i funkcjonalnosc ze majac sebenze faktycznie przygasla nieco moja ciagnota do nozy...a
Ja mam to samo - odkad dostałem sebenzę nie kupiłem foldera i nic takiego nie planuję. No ale przecież jeszcze są te ze stałą klingą :wink:
Napisano Ponad rok temu
a mi jakos nie przechodzi..Rzekne cosik jeszcze... To jest taka fenomenalna jakosc i funkcjonalnosc ze majac sebenze faktycznie przygasla nieco moja ciagnota do nozy...a
Ja mam to samo - odkad dostałem sebenzę nie kupiłem foldera i nic takiego nie planuję. No ale przecież jeszcze są te ze stałą klingą :wink:
a'propos płynności otwierania -ARES chodzi równie płynnie...właśnie sobie klikam i jednym i drugim-no , Sebenza ma lepszy "dzwięk"...
pozdro
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
Jak uzbieram troech drobnych to pewnie sobie kupie sebenze, ale jesli juz tak sie stanie a sie okaze ze czar prysnie (tzn okaze sie nie taka jak o niej wszyscy mowia) to....
..dokoncze w odpowiednim czasie :-)
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
a mi jakos nie przechodzi..Rzekne cosik jeszcze... To jest taka fenomenalna jakosc i funkcjonalnosc ze majac sebenze faktycznie przygasla nieco moja ciagnota do nozy...a
a'propos płynności otwierania -ARES chodzi równie płynnie...właśnie sobie klikam i jednym i drugim-no , Sebenza ma lepszy "dzwięk"...
pozdro
fraktal0
chodza podobnie... to prawda, ale wrzuć tego aresa do błota to zobaczysz różnicę...
Napisano Ponad rok temu
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
a btw ciekawe czy sam Reeve jest tez tak dopracowany jak jego ostrza
no pewnie nie...i w ten sposob leczy swoje kompleksy - produkujac perfekcyjne noze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i to jaki burzuje wkurwiaja tylko oko, draznia wyobraznie i powodujaEch burzuje, tylko pogratulowac Sebenzy
slinotok na drzewa z waszymi sebenzami
Napisano Ponad rok temu
Onaniści wstrętni :?
A fuj!
rzecze
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
amphibian - nastepne wcielenie