Busse SH & Mad Dog ATAK
Napisano Ponad rok temu
Chyba, że ludzie atrapy robią i czują jak to leży.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty jak widze wybierasz ten drugi sposob, OK wszyscy juz na forum wiedza jak bardzo nie lubisz MD,ale juz wyluzuj ok?
i napisz jeszcze uwak czy miales jakies busse w reku(sluszna uwaga Mithr),to tak przy okazji dla wiadomosci tegoz calego forum
jak juz mamy poznac twoje preferencje i doswiadczenie to lepiej od razu gruntownie no nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żeby poznać cokolwiek, trzeba tego dotknąć, a nie na podstawie obrazka opinie wydawać....
Napisano Ponad rok temu
najlepszy jest noz mojego pradziatka ktorym jablka z wlasnego sadu scinalk dla mojego dziadka
reszta nozy sie nie liczy:)))
nie oczywiscie zartuje...
po to sie chodzi tylko do swiata nozy zeby dotknac i wydac opinie:)
ja nie chodze:) nie znam sie
Napisano Ponad rok temu
Mi rowniez wizualnie MD nie "pasi" :? - nie wypowiadam sie na temat jego wartosci uzytkowej (mysle, ze uwak tez nie) ani materialow, bo nigdy go w reku nie mialem (natomiast czytalem recenzje z testu, gdzie MD "polegl" z kretesem) - tylko na temat strony wizualnej, szeroko pojetej "estetyki" noza.
I moim osobistym zdaniem, wlasnie na tej plaszczyznie, ten konkretny Busse wygrywa z tym konkretnym MD. I tyle.
I wlasnie z tego wzgledu MD nie zagosci u mnie najprawdpodobniej nigdy - co wcale nie znaczy, ze ktos inny nie moze sie nim zachwycac.
Z nozami jest jak z kobietami - jest ich tyle, ze kazdy moze wybrac cos, co mu odpowiada - pod warunkiem, ze go na to stac :wink:
pozdrawiam
lokee
Napisano Ponad rok temu
jak mi sie stylistyka maddoga nie podoba - CHYBA NIE DOCIERA DO WAS CO TO WARTOŚCI ESTETYCZNE I WZORNICTWO UŻYTKOWE - to go nigdy nie kupie i juz - i nawet macac rabac ani rzucac nim nie chce - ale do was fetysze i tak to nie dotrze ....wiec maddog jest zajebisty a ja jestem odmienicem i to pierd.....e
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i naskarzcie na mnie jeszcze do producenta ................
Spoko, już donos poszedł!!!!
Napisano Ponad rok temu
tyle samo w nich kultu i nie da sie nic na to poradzic.
Kupujc noz kazdej z tych firm placi sie nie tylko za jakosc ale i za to ze sie nazywa tak a nie inaczej.
A to ze Ci sie Mad Dog nie podoba na zdjeciu to nie powod zeby sie od razu rzucac.
Mi sie nie podobal Bk7 na zdjeciu ale jak go wzialem do lapy to kupilem bo to kawal skurczybyka i robi niezle wrazenie. A na zdjeciach wyglada naprawde niepozornie
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
mandi - ladny jest
do microtecho'w mam mieszane podejscie
amph - manual
hawk + kestrel - TO MOI IDOLE _ KTOREGOS KIEDYS KUPIE !!!
kilka otf - ALE NIE WSZYSTKIE !!! ( np HALO mi nie pasuja ...)
lcc
za to socomy i umsy za cholere nie nie i nie !!!
gusta sa rozne - chocby wszyscy mieli miec np socoma bo to zajebisty super noz to ja kupie kestrela !!! bo mi sie podoba .....
Napisano Ponad rok temu
inowierca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chriss Reeve Tapetka
- Ponad rok temu