Jak psychicznie nastawić sie do walki ulicznej??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak psychicznie nastawić sie do walki ulicznej {z zaskoczenia}
Ale kto kogo zaskakuje? Ty swoją "ofiarę", czy napastnik ciebie? Czy może zaskoczenie jest obustronne?
Napisano Ponad rok temu
to proste- otoz z zaskoczenia sie nie da bo bedziesz zawsze zaskoczony z definicji. Chyba ze to ty zaskakujesz to wtedy prosto- nastawiasz sie przed zaskoczeniem.Jak psychicznie nastawić sie do walki ulicznej {z zaskoczenia}
Istnieje tez metoda posrednia Brusa Lee- szacunek- otoz polega ona na tym ze jestes nastawiony psychicznie non stop 24h na dobe- tu nie ma taryfy ulgowej. Pani ci podaje chleb w sklepie ty juz widzisz okiem wyobrazni jak ja walisz w krtan itd. Jest to metoda skuteczna natomiast zaweza ona znacznie i falszuje odbior rzeczywistosci i moze ci byc np. ciezko z takim nastawieniem zapoznac dziewczyne. Ale co tam! Jakim bedziesz fighterem za to! chyba ze wiesz cwiczysz bjj oni maja latwiej bo jak zastosuja na dziewczynie swoje techniki to moga nawet cos zapoznac...
Napisano Ponad rok temu
Na forum "ULICA" były dyskusje o tym...
Temat - rzeka
Napisano Ponad rok temu
Pomodlic sie?
"Święte słowa" Marta
Nie chcę już rozwijać tematu (forum ULICA). Sytuacje są tak różne , że reguł nie ma, jak się zachować. Czasem najbardziej bohaterski czyn może zakończyć się zupełnie bezsensownie...
Napisano Ponad rok temu
Czlowieku z takimi pytaniami na forum "Ulica", a nie tutaj
przestancie!
chlopak chce pobic rekord w rozpoczynaniu nowych topikow!
liczy sie ilosc a nie tresc!!!
ja mu tam kibicuje
KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA KAZMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z:no niedźwiedź a posuwasz?
N:nooo....nie:(
Z:nooo staryyyyy
Tematów typu jakie uderzenie najskuteczniejsze jest od pyty a dalej podstawowego związku nikt nie widzi.
Nie walczysz=nie umiesz walczyć, i nie zwodź się tym że Twoje perfekcyjne uderzenie proste robi z Ciebie zawodnika;)
posparuj i odpowiedź znajdziesz w samym sobie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pani ci podaje chleb w sklepie ty juz widzisz okiem wyobrazni jak ja walisz w krtan itd. Jest to metoda skuteczna natomiast zaweza ona znacznie i falszuje odbior rzeczywistosci i moze ci byc np. ciezko z takim nastawieniem zapoznac dziewczyne. Ale co tam! Jakim bedziesz fighterem za to! chyba ze wiesz cwiczysz bjj oni maja latwiej bo jak zastosuja na dziewczynie swoje techniki to moga nawet cos zapoznac...
dobry tekst
:-) :-) :-) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znam wielu takich co się nastawiali(choć może powinno być nadstawiali :roll: )psychicznie do walki i szybko ja kończyli sam sobie dopisz jak
Poprostu bez praktyki żadne nastawienie ci nie pomoże(to nie trening to ulica!!!)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli to ktoś cię atakuje, to wądpię, żebyś zdążył się odpowiedznio nastawić...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
In Wan Ken skutecznym atakiem na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Jak zwiększyć maksymalnie szybkość?????
- Ponad rok temu
-
MANEKIN
- Ponad rok temu
-
3 czesciowy kij....
- Ponad rok temu
-
Czy w okolicy mazur są jakieś szkoły wing tsun??
- Ponad rok temu
-
HungGar w Akcji
- Ponad rok temu
-
Yong Chun w Sieci
- Ponad rok temu
-
7 marca kanal Planete
- Ponad rok temu
-
Trenowanie tylko dla najlepszych