Cuda E.D.C. kto posiada?
Napisano Ponad rok temu
I wlasnie dlatego trzeba sie wyluzowac Swoja droga gmerałem przy mojej cudzie srubokretem milion razy i srubom nigdy nic sie jej nie stało. Raz tylko chcialem zobaczyc czy mozna calkowicie wyeliminowac blade play, dokrecilem dosc mocno i luzy zniknely, niestety otwieranie noza jedna reka szlo przy tym dosc ciezko, nie bylo to wiec zbyt uzyteczne.
Napisano Ponad rok temu
Inne zasady mówią też iż jeśli coś jest na gwarancji , to samemu nie wolno przy tym grzebać, bo gwarancję się utraci. Warto o tym pamiętać.
Jeśli mamy tykać sprawy formalne, to jakoś nie przypominam sobie, żeby w kwitach do CUDA było coś o zakazie dokręcania. Sprzedawca również o tym nie informował - a przecież sklep daje rękojmię. Nawet z gwarancji nie muszę korzystać Wpis nie był wymierzony w Ciebie. Z wypowiedzi forumowiczów zdążyłem wywnioskować, że Camillus nie przejmuje się najwyraźniej obsługą posprzedażną, szczególnie w przypadku takich drobiazgów jak śrubki. A że pojawiają się niezdrowe emocje? Po dwóch miesiącach... wybacz.
Nie wiem o co wam chodzi-luzy w folderach byly,sa i beda.
Czy to jednak znaczy, że muszą być? To nie jest konieczność. Po prostu puszczają tandetę. Niestety, jest to wyznacznik naszych czasów Wystarczy porównać staranność wykonania starego obiektywu Meyera/Pentacona, który dziś kupuje się za kilkaset złotych z tym, co dziś dołączają w komplecie do lustrzanek (a co kosztuje 3 - 4 razy drożej). Może się mylę?
I wlasnie dlatego trzeba sie wyluzowac
Jestem za. Pas.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noszenie noża w Wielkiej Brytanii
- Ponad rok temu
-
Widzieliscie nowe modele Muela?
- Ponad rok temu
-
Kobiety z nozem
- Ponad rok temu
-
motyl??
- Ponad rok temu
-
Micro Technology news
- Ponad rok temu
-
Backspacer - co to jest?
- Ponad rok temu
-
Czy tylko balisongi od benschmade sa dobre????
- Ponad rok temu
-
Kydex
- Ponad rok temu
-
Takiego Emersona (ale nie za taką cenę) to ja bym chciał...
- Ponad rok temu
-
Proszę o radę. Jaki folder?
- Ponad rok temu