Noszenie noża w Wielkiej Brytanii
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos zna jakies dobre sklepy z nozami w Londynie?
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
teleskopy i noze w krajach europejskich - ich legalnosc
A panów mod'ów prosze o wyrozumiałość, ale nie każdy przegląda forum o broni a być może ktoś z noży mógłby dodatkowo coś sensownego napisać w teamcie wymienionym wyżej.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pod knives - w skrocie zakazane wszystko oprocz folderow z ostrzem (dlugosc krawedzi) powyzej 3 cali
Nie wiem czy jest to obowiazujace prawo i czy nie zostalo przypadkiem jeszcze zaostrzone. Slyszalem ze generalnie noze w Angli sa bardzo niemile widziane - nawet na noszenie malego foldera dobrze miec przygotowana jakas wymowke dla policji w razie czego. Pamietam ze gdzies tez czytalem o tym ze blokowane ostrza sa niemile widziane. Oczywiscie odpadaja automaty, balki, push-daggery i noze ukryte. Chyba zostawil bym folder w domu przed wycieczka do Angli.
Pisze to co wiem, co slyszalem i czytalem ale zaznaczam ze ekspertem w tym nie jestem.
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Nastepne to sa problemy z malolatami (czarnymi i bialymi) w pociagach na ulicach Robia czasem brudy i jak masz nozyk przy sobie to nie radze sie odzywac Mialem takie klimaty Z nozykiem raz sie wycofalem Drugi raz bez noza spokoj byl w pare minut (z mala pomoca braci Slowian Ukraincow) Co do sklepow kiepsko Napisz na priwa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jak chcesz wiedziec wiecej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.bkcg.co.uk/guide/law.html
co tak tajemniczo Jestes w londynie?
ta strona nie robi na mnie wrazenia..
Cienko tam jak w L.
more....more... poklon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Widzieliscie nowe modele Muela?
- Ponad rok temu
-
Kobiety z nozem
- Ponad rok temu
-
motyl??
- Ponad rok temu
-
Micro Technology news
- Ponad rok temu
-
Backspacer - co to jest?
- Ponad rok temu
-
Czy tylko balisongi od benschmade sa dobre????
- Ponad rok temu
-
Kydex
- Ponad rok temu
-
Takiego Emersona (ale nie za taką cenę) to ja bym chciał...
- Ponad rok temu
-
Proszę o radę. Jaki folder?
- Ponad rok temu
-
Ksiazka o balisongu
- Ponad rok temu