Silva znow trenuje :-)
Napisano Ponad rok temu
liczna grupa....
swoja dorga hast nie wiesz czy jest jakis filimk o silvie pomijajac jego highlity i filimk ktory jest nie do konca i komentrz jest po japonsku???
(fajnie by bylo zobaczyc cos w stylu day of the zen z silva w roliglownej )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CZas skopac znowu kilka tylkow, hehehehe.
Trzymam kciuki.
Napisano Ponad rok temu
Ja rowniez licze na to, ze Silva skopie jeszcze nie jeden tylek.
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak powaznie, to w klubie Grappling w Krakowie, maja niewiele wiecej miejsca 8O - powstaje przynajmniej mila rodzinna atmosfera
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dupy do sherdoga to sie nie chce ruszyc, co...? ech, ta dzisiejsza mlodzieza molgibyscie podac dzialajace linki do haghlitow silvy?? (wiem ze sa juz stare itd. ale nie mam zadnego i tylko 1 widzialem u kolegi ))
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
s u p e r
liczna grupa....
swoja dorga hast nie wiesz czy jest jakis filimk o silvie pomijajac jego highlity i filimk ktory jest nie do konca i komentrz jest po japonsku???
(fajnie by bylo zobaczyc cos w stylu day of the zen z silva w roliglownej )
Spróbój na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
...a czy ogladaliscie filmik Vanderlei Rebuilt ? (czas trwania 3:50), rozpoczyna sie od tego jak Silva dostaje wpier.... od Belforta.....i jest podlozona fajna muzyczka z komentarzem......"facet ledwo co ocalal, ale mozemy go przebudowac, mamy technologie" .....ten klip jest wypasiony.......
! pOzDrAwIaM !
mialem to kiedys, ale format WMV dzialal mi na nerwy wiec wywalilem. prawde mowiac oprocz tego tekstu to nie bylo tam niczego oryginalego, imo. ot kolejny highlight.
Napisano Ponad rok temu
mialem to kiedys, ale format WMV dzialal mi na nerwy wiec wywalilem. prawde mowiac oprocz tego tekstu to nie bylo tam niczego oryginalego, imo. ot kolejny highlight.
No wlasnie, mam na mysli ten poczatek, zajebiscie ktos to zmontowal, fajna koncepcja, szkoda wlasnie, ze reszta nie jest ciekawsza.
! pOzDrAwIaM !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride 27 Inferno
- Ponad rok temu
-
AB 2 - nowy clip
- Ponad rok temu
-
Komunikat Vale Tudo Polska