Emerson CQC-7
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam serdecznie
Mithrandir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na życzenie... W porównaniu z LCC i Boa... No, cienkie są, choć trzymają pewnie.
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
widac je vince na ostatnim zdjeciu od strony grzbietowej :wink:mogejeszcze prosic o jedna od strony linersow ? Nie widzialem nigdzie jaka maja grubosc a rozwazam zakup emersona...
a propos jakie one sa u mnie duze
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko czemu ja tych fotek nie widze ?? z republiki bezp tez nie dziala...
Bo przekroczony zostal godzinny limit transferu dla darmowych stron onetu. Zazwyczaj po jakiejś godzinie strona zostaje odwieszona, cyba że przekroczysz 1Gb miesięcznie - wtedy dupa - trzeba wykupić Republikę Pro
Napisano Ponad rok temu
tylko czemu ja tych fotek nie widze ?? z republiki bezp tez nie dziala...
Bo przekroczony zostal godzinny limit transferu dla darmowych stron onetu. Zazwyczaj po jakiejś godzinie strona zostaje odwieszona, cyba że przekroczysz 1Gb miesięcznie - wtedy dupa - trzeba wykupić Republikę Pro
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
proszę kogoś litościwego i z uprawnieniami o skasowanie zdublowanego postu (i tego też )
thx
Napisano Ponad rok temu
Niezłe... Przepraszam... Może niedługo bede miał dostęp do porządniejszego serwera...
Pozdr
Mithr
wyslij mi na maila to wrzuce do siebie na serwer
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale dyskryminacja lewołapów to zupełnie inna sprawa....
Napisano Ponad rok temu
mi tez sie linelock zamyka lewa, a mankutem nie jestem. ja zamykam tak: noz ostrzem do gory - liner odsuwam kciukiem a glownie skladam wskazujacym. co prawda trudniej odsunac kciukiem lewej reki niz prawej, ale nie jest to az tak niewygodne. co prawda moj edc - pointguard ma w tym miejscu zabkowany liner co znacznie ulatwia zadanie, ale wiekszosc nozy ma takie naciecia. i wlasciwie rownie czesto otwieram go prawa jak lewa.Wybitnie praworęczny linerlock przekreśla jakąkolwiek szansę na wygodę w używaniu noża lewą ręką.
no dobra, troche klamie - nosze go po prawej stronie i najczesciej lapie prawa, ale jak podejdzie pod lewa to specjalnie nie zmieniam reki.
a poza tym - jesli blokade przesuwa sie kciukiem, to przy zamykaniu lewa reka nie trzeba nim uciekac na druga strone skladajacej sie glowni - jest juz po wlasciwej - wiec trudniej sie zaciac niz prawa
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
straszna podrobka :]
- Ponad rok temu
-
SRK - Bieszczady
- Ponad rok temu
-
LCC Olive Drab Blade