K-1 we Wrocławiu! 6marca 2004
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapowiada się niezłe show!! Będzie wielu wrocławskich zawodników (ale niestety na trybunach )
Wszyscy chcą zobaczyć co oni pokarzą i jak to będzie zorganizowane, bo jeśli to będzie powtórka z II Wrocławskiej gali kick-boxingu to ja dziękuje.
Nie wiem czy o niej słyszeliście, więc opowiem bo tam byłem. Całą impreze prowadził Smektała i to całkiem spoko. Aż w połowie imprezy zakomunikował, że właśnie jedzie tu na tą gale naczelny rolnik polski czyli pan Lepper. Widownia w śniech!@! Radocha qrwa jak ja pierdole, bo to przecież taki dobry żart jest.
Nie mija 15 minut a tu, ku ogólnemu zaskoczeniu, wchodzi na sale Lepper ze świtą!!!! 8O 8O Ludzi wmórowało! 8O Zaczęły się gwizdy i docinki ale Andrzej 8) - mina niewzruszona!! Twardzielk, że o jezu!!!
W końcu Smektała zaprosił go na środek ringu w celu małego wywiadu. Ludzie gwiżdrzą!!!!! Hałas - masakra!! Lepper się wqrwił i mówi, że jak coś się komuś nie podoba, a zwłaszcza jego osoba, to on zaprasza na jedną runde na ring!!!!!
No i się zaczęło!! :twisted: Ludzie to się między sobą zabijali, byle tylko Lepperowi przyjebac!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Jak wyrwali do przodu to aż się siedzenia paliły. Niestety Smektał towarzystwo uspokoił, bo stwierdził, że przewodniczący Andrzej nie ma na sali równych sobie, bo dzieci już śpią!! Lepper się wqrwił i coś tam do Smektały ale ten go wyśmiał i tyle.
Bartnik jakiegoś mistrza chyba gruzji rozjebał w 1-ej rundzie i tyle.
Ale co się pośmiałem to moje. Tyle że nie dla śmiechu tam poszedłem a na dobre walki a tych nie było. Niestety.
Pozdro&Respekt
P.s. Opowieść autentyczna - są dowody i świadkowie!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zaginęła siostra Vitora Belforta
- Ponad rok temu
-
Sakuraba vs Rickson! (video!!!)
- Ponad rok temu
-
Judo vs Bjj ponownie?