Judo vs Bjj ponownie?
Napisano Ponad rok temu
Kosei Inoue walczy w kategori -100 kg. Zdobyl zloto na olimpiadzie(2000), aktualny mistrz swiata(2003).
Royce vs Yoshida przy tym to bylby pikus.... :roll: 8)
Napisano Ponad rok temu
Pewnie i tak to tylko plotka...
Napisano Ponad rok temu
Jest to syn Rose Gracie i Entantana Inoue. Jest to bliski kuzyn Ensona. Jego dziadkiem był sam Kimura.Kosei Inoue hmm... czy to jakas rodzina Ensona ?
Napisano Ponad rok temu
Jest to syn Rose Gracie i Entantana Inoue. Jest to bliski kuzyn Ensona. Jego dziadkiem był sam Kimura.Kosei Inoue hmm... czy to jakas rodzina Ensona ?
Dajcie spokoj ludki .. ja tutaj powazny topic a tu takie teorie spisku wychodza 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja???? Nic mi o tym nie wiadomo.... :wink:Jego dziadkiem był sam Kimura.
Napisano Ponad rok temu
Ja???? Nic mi o tym nie wiadomo.... :wink:Jego dziadkiem był sam Kimura.
Nie zapszontaj sobie tym głowy, pisz relacje z areny number 2
Napisano Ponad rok temu
Yes Sir. Choć zasypiam, nad klawiaturą, zmuszę się i napiszę. Zdjęcia zamieści na naszym serwerze Dudu jutro.Nie zapszontaj sobie tym głowy, pisz relacje z areny number 2
Napisano Ponad rok temu
Zadusi zapońca i po walce i dalej Ci co się z niego śmieją będą się nadal śmiać.
Nie byl bym tego taki pewny 8)
Napisano Ponad rok temu
sie smieją bo im zal dupe sciska, jeszcze pare lat temu kazego z tych dzisiejszych przesmiewcow na sama mysl o wejsciu na ring z Ricksonem ciarki przechodzily po plecach a jakby juz mieli taka walke ustawiona to miesiac przed co noc mieli by koszmary i budzili by sie zmoczeni swoja droga dziwi mnie to ze ludzie tak naiwnie wierza w roznych magikow co umieja fruwac robic inne cuda co to byli mistrzami niepokonanymi choc nigdy nie walczyli co to byli niesamowitymi fighterami bo umieli zlac zranionego byka itp itd a jak pojawia sie konkretny gosc co lal ludzi ( nie zwierzeta , bloki skalne lodowe dachowki deski itp) to marudza ze nie tych lal co trzeba ze walki byly ustawione ze przeciwnicy dobierani ze dzis by przegral...dziwne to a moze i glupie swoja droga kto sie z RIcksona smieje? np. Tank Abott co nie wiadomo kiedy ostatnio wygral jakaś walke ze o wczesniejszych np. z belfortem nie wspomne ( wiec rzeczywiscie ma prawo gosciu sie smiac)Zadusi zapońca i po walce i dalej Ci co się z niego śmieją będą się nadal śmiać. Szkoda że na pewno nie zawalczy z kimś lepszym w MMA- Sakuraba??? (został chyba tylko Rickson więc nie do końca Gracie`s hunter)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Vale Tudo vs. Aikido
- Ponad rok temu
-
Jakieś nowinki o Graciech??
- Ponad rok temu
-
Arena Berserkerów 2