dziwne butki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jumpsoles are the world's most popular frontal training platforms which attach to your own shoes. By training with Jumpsoles you will build up important fast twitch muscle fibers in the lower leg. Jumpsoles will increase vertical jump 5 to 10 inches, and decrease time in the 40 yd dash by .2 seconds
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choć wolałbym żeby laseczki w takich chodziły niż w Szczecińskim fenomenie czyli platformach, zwanych dalej koturnami (czyt. gnojołazy)
Napisano Ponad rok temu
przeciwpowodziuwku,zelazka,glany,wielkie trampki....
pozdro yamabushi..
Napisano Ponad rok temu
co fakt to fakt
choć wolałbym żeby laseczki w takich chodziły niż w Szczecińskim fenomenie czyli platformach, zwanych dalej koturnami (czyt. gnojołazy)
Masz rację, też zauważyłem to dziwne zjawisko podczas pobytu w Szczecinie. W żadnym innym mieście nie widziałem tylu babek w gigantycznych butach 8O
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Masz rację, też zauważyłem to dziwne zjawisko podczas pobytu w Szczecinie. W żadnym innym mieście nie widziałem tylu babek w gigantycznych butach 8O
Wlasnie to jest straszne. Bo te buty to tylko Szczecni i okoliczne wioski I wcale nie tlumacze tego moda z zachodu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do glanow a takich butow nie wiem co bys wolal,a co nie ale niestey takie okreslenie pada i to nie moj wymysl,zrestza zastanawiam sie dlaczego czesto ludzie przywiozuja taka duzo uwage do swoich butow..np
"Wspomniany przez was model tak zwany: suchą nogą przez morze" niema nic wspólnego z "glanami" więc wolałbym aby to określenie nie padało. Dziekuje "....
czyzby kompleks kopciuszka..??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wrażenia po walce Sappa z Akebono
- Ponad rok temu
-
K-1 "Dynamite" wyniki i fotki
- Ponad rok temu