Wrażenia po walce Sappa z Akebono
Napisano Ponad rok temu
Przed walką kwiaty zawodnikom wręcza sam Rickson Gracie.
Zaczyna się walka. Od razu widać że Sumita niezbyt dobrze się czuje w uderzanych. Dziwnie troche to wyglada bo Sapp walczy z kimś większym od siebie. Minuta do końca i Akebono liczony. Po kilkudziesieciu sekundach przewraca się pchnięty przez Boba. W końcu na 8 sekund przed koncem 1 rundy Sapp trafia go i Akebono upada. Ale jak! Raczej łamie się wpół i przewraca na brzuch mając ręce pod soba. Komiczny widok. Od razu rzuca sie z szesciu japończyków i próbują przekrecic wielorybka na bok. Nawet Bobby chce pomagać ale odciagają go. Później Sapp bierze mikrofon i krzyczy: Tyson! You are next!..
Później Tyson komentuje walke w studio i pokazują urywki innych.
Jak zwykle uśmiałem się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hymn w wykonaniu wondera byl.... na organkach jeszcze hymnu nie slyszalem ;-) ... a japonska gorniakowa znacznie lepiej sie prezentowala wokalnie niz nasza... najmniej japonczycy nie mieli watpliwosci ze to o ich hymn chodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee to ja nie sciagam 200 pare mb Ja tego nie rozumiem :? Chcialem sciagnac z torrenta i wylaczylem zaraz (torrent) bo nikt nie seedowal no i wlaczylem dc++ i ludzie ode mnie sciagaja a ja tego nie mam na dysku
Bede wojcio dobra rada.
Skasuj ten plik. Ludzie sie zdenerwoja sciagajac od Ciebie smiecie a nie nagranie. Nieswiadomie wprowadzasz zamieszanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tarciu slusznie prawi, walka zalosna. Nie powinna sie odbyc. Gdyby tylko nie fakt, ze Japonczycy tak uwielbiaja gigantow... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Gazeta.pl > Sport > Inne dyscypliny - informacje Wtorek, 6 stycznia 2004
Akebono się boi, ale się nie wycofuje
rl (19-11-2003 20:20)
Akebono - pierwszy nie-Japończyk, który zdobył w sumo tytuł wielkiego mistrza, czyli yokozuny - przerzucił się na sport zwany K-1, czyli na brutalne połączenie karate, kickboxingu i taekwondo.
Artykuł archiwalny; Sport / 0.5 kB
Co do walki to nie była ona najleprza ... ale cóz niewiele więcej szczerze mówiąc się nie spodziewałem.
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
W przyszły pon. ma być na Eurosporcie w wieczorze MAstad szybko sciagniecie walke, bez pierdol hymnow itp.
Napisano Ponad rok temu
Chyba chcial zeby mu oddal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze jakis mniejszy (a zarazem szybszy) sumita bardziej by sie nadawal do k-1
Hehe, ja myślę że szukanie sumity który pasowałby do K-1 może trochę potrwać...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zna kto jakiś link? to bym prosił bo coś mi DC cienko chodzi, i nic nie moge ściągnąć. nara
"jedyna rzecz, której się boje, ......strach" :shocked!:
Napisano Ponad rok temu
Ja bym typowal Asashoryu.
Napisano Ponad rok temu
bylo juz wczesniej podawane: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Siemano rozumicie. Nie moge znaleźć tej walki sappa vs. akebo...
Napisano Ponad rok temu
"jedyna rzecz, której się boje....strach"
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj rano sie zaczal pierwszy turniej w tym roku i Asashoryu pokazal na "dzien dobry" taki power, ze naprawde bylo przyjemnie popatrzecJa bym typowal Asashoryu.
ale raz, ze to zupelnie inny "sport", a dwa, ze jest cala masa innych powodow, dla ktorych on jeszcze dlugo sie w K1 nie pokaze.
Akebono odwalilo na starosc i tyle. naprawde szkoda, ze sie na to "wypuscil". mam tylko nadzieje, ze mu zaden rewanz nie chodzi po glowie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 "Dynamite" wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
PRIDE Shockwave II wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Inoki Bom-Ba-Ye 2003 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu