Oglądałem, oglądałem. Akasha, dalej mam wątpliwości, ale co tam. :wink: Pytanie na publicznym forum o rzeczy nielegalne jest ciekawym zjawiskiem, to tak jakby ktoś napisał "hej chłopaki, podajcie telefon do jakiegoś dealera, bo mam ochotę na mały odlot". Ale z drugiej strony, jak jesteś równie atrakcyjna jak twój awatar, to ja ci z Animkiem zorganizuje nielegalną walkę Kimura VS Animek, 2 rundy po 30 minut, bez reguł. OK? :wink: Dodam, że Animek jest znany z tego, że roznosi w pył gości o 30 kg cięższych, a ja ważę od niego raptem 20 więcej. Ale liczę, że jeszcze nie doszedł do siebie po grypie.Kimura, gdybyś oglądał "Królową potępionych" to byś wiedział ze Akasha to wiekowa wampirzyca :wink:jestesmy w podobnym wieku
walki bez reguł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bosh, nie dało się tego zdania bardziej skomplikować. :wink: Ale jak pogrzebiesz w forum, to okaże się, że wielu forumowiczów nie ukrywa swoich personalii, są nawet fotki, znamy się z zawodów, imprez itd. :-)nie wydaje mi się zeby kiedykolwiek ktokolwiek z tego forum mogł powiedziec , że nie jestem osobą anomimową :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
o vale tudo na wp
- Ponad rok temu
-
Grzegorz Jakubowski wygrywa Resa del Conti 7!
- Ponad rok temu
-
Przyszłość K1
- Ponad rok temu
-
K-1 WORLD GP 2003 FINAL - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Antonio Nogueira VS BOB SAPP! (Sapp przegrał!)
- Ponad rok temu
-
Andy Hug
- Ponad rok temu
-
do Tarcia
- Ponad rok temu
-
Fotki z konferencji prasowej przed K1 GP
- Ponad rok temu
-
Król Bushido - 2 etap (13 grudzień)