A jak masz zamiar się upewnić? Ale dam ci dobrą radę, jeżeli myślisz, ze lubisz karate, nie przychodź do Dudu na sekcję. Bo jak przyjdziesz, to o karate zapomnisz raz na zawsze..... :wink:Kusząca perspektywa, ale dopóki nie upewnię się, że umiem dobrze uderzać nie będę się brał za chytanie - lepiej robić jedną rzecz dobrze niż dwie do kitu
Vale Tudo w "Rzepie" i kupa miesiąca dla Dyducha z
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za ostrzeżenie :wink:A jak masz zamiar się upewnić? Ale dam ci dobrą radę, jeżeli myślisz, ze lubisz karate, nie przychodź do Dudu na sekcję. Bo jak przyjdziesz, to o karate zapomnisz raz na zawsze..... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bo wiesz - ja lubię, gdy kobieta rzuca mnie sobie do stópProsze jak sie rozochocil
Upadanie jest fajne?
Napisano Ponad rok temu
Bylismy u Dudu na sekcji, ale pocalowalismy klamke, bo trening byl odwolany, mimo iz Dudu mnie zapewnial ze trening mimo jego nieobecnosci sie odbedzie.Ale dam ci dobrą radę, jeżeli myślisz, ze lubisz karate, nie przychodź do Dudu na sekcję. Bo jak przyjdziesz, to o karate zapomnisz raz na zawsze.....
Widac opatrznosc go uchronila :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poważnie? Kiedy?Bylismy u Dudu na sekcji, ale pocalowalismy klamke, bo trening byl odwolany, mimo iz Dudu mnie zapewnial ze trening mimo jego nieobecnosci sie odbedzie.
Napisano Ponad rok temu
Moim starym nie podoba się karate, i chodzi nie tylko o to, że chcę startować w zawodach, ale o to, że WOGÓLE trenuję. Ale od kiedy sam opłacam swoje treningi to mogą mnie cmoknąć.a moim starym sie nie podoba Vale Tudo...
Napisano Ponad rok temu
A jak masz zamiar się upewnić? Ale dam ci dobrą radę, jeżeli myślisz, ze lubisz karate, nie przychodź do Dudu na sekcję. Bo jak przyjdziesz, to o karate zapomnisz raz na zawsze..... :wink:
Swieta prawda No bylo paru takich co przyszlo i juz zostalo:)
Pierwszy trening w Grappling Krakow byl jednoczesnie koncem mojej przygody z Kyokushin.
M.
Napisano Ponad rok temu
A K1 nie lubi :? Musze czasem wlaczyc o TV zeby obejrzec walki.
Napisano Ponad rok temu
Co do ogladania vale tudo itp. to ja na ostatnie eliminacje w Wawie ojca wyciagnolem. Poczatkowo nie bardzo wiedzial o co chodzi "jak to moze byc koles dostal tube i leci na glebe ten drugi doskakuje go kopac i nagle ten kopiacy przegrywa" (balacha na reke przez tego co dostal w szczeke. potem mu sie spodobalo .
Walka Sławka Szamoty??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Medalion :-( {Nawet Jackie robi walki w stylu Matrix}
- Ponad rok temu
-
Sporty walki w Eurosporcie - nowy blok programowy!
- Ponad rok temu
-
Legendy K1 09.XII.03 Eurosport
- Ponad rok temu
-
szkoleniowki
- Ponad rok temu
-
Chan i Arnold w jednym filmie
- Ponad rok temu
-
dobry film!!!