o vale tudo na wp
Napisano Ponad rok temu
jak wam się podoba?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw. dla zainteresowanych powiem ze kiedys full contact tez byl w polsce zabroniony ale udalo sie to zmienic...z vale tudo mysle ze bedzie podobnie
Napisano Ponad rok temu
Tragedia sa komentarze.
Oj niestety nasze spoleczenstwo to w wiekszosci nie ma pojecia o sprawie a sie wypowiada.
Nic tylko przykro moze sie czlowiekowi zrobic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Andrzej Szuszkiewicz prowadzi zajęcia z Wing Chun w Krakowie przy ul. Starowiślnej ( dzieli dojo z niejakim panem Śliwką, może słyszeliście? ) fajny chłopak, ale dlaczego o opinię zapytano akurat jego to dla mnie zagadka.a kto to ten szuszkiewicz?
btw. dla zainteresowanych powiem ze kiedys full contact tez byl w polsce zabroniony ale udalo sie to zmienic...z vale tudo mysle ze bedzie podobnie
Napisano Ponad rok temu
To jeden z komentaży. Podkreślam kraft maga. Serek kraft? No jak taki łomot się wypowie, to pozostali faktycznie mogą pomyśleć, że w tej klatce to same debile siedzą. A ja tam jadę do Łorsoł kibicować Jakubkowi i Cipkowi. I zdjęcia zrobię i wkleję na budo i filmik sobie nakręcę, a co. :wink:Ja walczyłem w takiej klatce bez zasad, tylko ze u nas wchodziło sie po trzech i walczyło z trzema przeciwnikami. To prawda że jest to bardzo krwawy sport ( czeste zmiażdżenia nosa i urazy szczeki) ale nic straszniejszego niż walki hooliganów (w których też brałem udział). Na koniec dodam ze moje wymiary to 183cm 113kg 45cm w bicepsie. Trenowałem 6 lat judo, aktualnie uprawiam od 4 lat boks i od ponad 2 lat ćwicze kraft maga.
Napisano Ponad rok temu
Jak w takim kraju być patriotą, jeżeli na stołkach siedzi banda debili nie mająca pojęcia o pewnych rzeczach.
W innych krajach VT istnieje już od dawna i jakoś dzieci z tego powodu nie strzelają na ulicach.
Za taki sam post na WP moja wypowiedz został usunięta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak reagowac
Napisano Ponad rok temu
"Trenuje yun jung do od pol roku i aikido 2,5 roku, uwazam (3) Grzegorz (2003.12.09 17:06)
ze to sa najskuteczniejsze sztuki walk na jednego i na wielu przeciwnikow. W skrocie wykorzystujesz sile przeciwenika bez zbednych ruchow. Sadze ze w waletudo mogloby to byc swietne."
yun jung do nauka walki bez walki najskuteczniejsze D:
Napisano Ponad rok temu
Ludzie zawsze bali sie "nowego", tak jest i teraz. "Nowe" takze czasami oznacza redukcje, albo zanik "starego". Wiec krzyk jest zrozumialy. W Polsce ze "starego" wielu ludzi doskonale zyje, nie wykonujac w zasadzie zadnej pracy. A jak ktos sie przyzwyczail do "dobrego" to gotow zrobic wszystko, zeby to utrzymac - pomowienie i donos to poczatek.
Teraz zapewne z uteskieniem czekaja na powazniejszy wypadek w W-wie, to daloby im argument do reki.
Ale kuli sniegowej nie da sie zatrzymac.
Polemizowac z opiniami na wp nie bede. Krow sie nie uczy latac.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Grzegorz Jakubowski wygrywa Resa del Conti 7!
- Ponad rok temu
-
Przyszłość K1
- Ponad rok temu
-
K-1 WORLD GP 2003 FINAL - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Antonio Nogueira VS BOB SAPP! (Sapp przegrał!)
- Ponad rok temu
-
Andy Hug
- Ponad rok temu
-
do Tarcia
- Ponad rok temu
-
Fotki z konferencji prasowej przed K1 GP
- Ponad rok temu
-
Król Bushido - 2 etap (13 grudzień)
- Ponad rok temu
-
VT w KIF Sport Dla Wszystkich
- Ponad rok temu
-
Fight Typ - K-1 WORLD GP 2003 FINAL (6 grudzień )
- Ponad rok temu