Jak "prać" rękawice????
Napisano Ponad rok temu
Z góry dzięki za odp
Pozdry
Jacek
Napisano Ponad rok temu
Ale to troche dziwne bo ja cwicze w moich rekawicach juz drugi rok, i nie smierdza ani troche...
Zawsze uzywam bandaza, a jesli sa przepocone wywieszam na balkon do przewietrzenia, zawsze wyjmuje z plecaka i sa jak nowe...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tak zrobilem i sa gitest. URZYWAJ BANDAZY BOXERSKICH, to nie beda smierdziec.
Pozdrowki i szacuneczek
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak zrobilem z moimi i pachna jak wiosenna lakaWsadz do pralki. Ustaw 30 stopni. Daj proszku i plynu do zmiekczania. Ustaw krotki program z plukaniem. Wlacz pralke. Poczekaj az program sie zakonczy. Otworz pralke, wyciagnij rekawice. I na kaloryfer z nimi.
Ja tak zrobilem i sa gitest. URZYWAJ BANDAZY BOXERSKICH, to nie beda smierdziec.
Pozdrowki i szacuneczek
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Trener mowil, zeby wetrzec wazeline w skore. Cieka warstwe.A co ze skórą - nie zniszczyła się??
Qwa bez skojazen :twisted:
Napisano Ponad rok temu
To co ty teraz trenujesz Niedziel? Co to za sekcja z tą wazeliną? Zgaduje, że dziewczyn w sekcji nie ma?Trener mowil, zeby wetrzec wazeline w skore.
Napisano Ponad rok temu
O tyt buraku :twisted: Idz te swoje kalafiory sprzedac na plac :-)To co ty teraz trenujesz Niedziel? Co to za sekcja z tą wazeliną? Zgaduje, że dziewczyn w sekcji nie ma?
O to juz mi Tomek powiedzial jak sobie kupilem nowe rekawice (to byl chyba wrzesien). A przychodze na trening w sobote zobaczyc co robicie. Nie kulam sie puki nie zalecze wszystkich kontuzji (kregoslup i bark).
Pozdrowki i szacuneczek
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Próbowałem, ale nikt nie chce kupić. A z chłopakami gadałem, i mówili, że po tych tekstach o smarowaniu skóry wazeliną, to raczej daj sobie spokój z grapplingiem, albo przyprowadź sobie jakiegoś sparingpartnera, bo możesz chętnych w sekcji nie znaleźć.Idz te swoje kalafiory sprzedac na plac
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muay thai- ksiazka on-line
- Ponad rok temu
-
Amatorki wygrały!
- Ponad rok temu
-
Vitali Klitschko bedzie walczyl z Lewisem
- Ponad rok temu
-
muay thai + TKD ITF ??
- Ponad rok temu
-
Mecz Polska - Łotwa w Kickboxingu
- Ponad rok temu
-
KICKBOXING, A MUAY-THAI - POROWNANIE...
- Ponad rok temu
-
postawa w boksie kick boxingu i boksie tajskim
- Ponad rok temu
-
Ostatnie zawody Muay Thai w Krakowie
- Ponad rok temu
-
pytanie do kick-bokserów (lowkick - obecny czy nie)
- Ponad rok temu
-
MUAY THAI
- Ponad rok temu