W koncu dojrzalem do kupna noza z prawdziwego zdazenia
 (do teraz uzywalem jakiejs chinskiej podroby bucka).
  (do teraz uzywalem jakiejs chinskiej podroby bucka).Noza uzwam przedewystkim jako EDC
 ale chce miec dosc duze ostrze (stary noz ma 99mm i mysle ze to jest odp wielkosc) dlatego np. odrzucam Benchmade griptiliana, chociaz bardzo mi sie podoba, jakosc stali nie gra az takiej wielkiej roli gdyz noza nie bede uzywac do ciecia drutow kolczastych itepe
  ale chce miec dosc duze ostrze (stary noz ma 99mm i mysle ze to jest odp wielkosc) dlatego np. odrzucam Benchmade griptiliana, chociaz bardzo mi sie podoba, jakosc stali nie gra az takiej wielkiej roli gdyz noza nie bede uzywac do ciecia drutow kolczastych itepe  . Sorki za gramatyke ale jestem niewyspany i zmeczony
 . Sorki za gramatyke ale jestem niewyspany i zmeczony  .
 .

tyle to dla mnie stanowczo za duzo jak za pierwszy pozadny noz... kiedys napewno kupie cos od Microtecha ale narazie musze poczekac i jeszcze podrosnac
 tyle to dla mnie stanowczo za duzo jak za pierwszy pozadny noz... kiedys napewno kupie cos od Microtecha ale narazie musze poczekac i jeszcze podrosnac  

... ale po rozmowie z Mithrandirem sklaniam sie coraz bardzie w strona MT LCC
 ... ale po rozmowie z Mithrandirem sklaniam sie coraz bardzie w strona MT LCC  

FaceBook
 FaceBook