kooniowe instrumenta
Napisano Ponad rok temu
Taka surowa poezja w nich jest Tą, no... duszę mają.
Upoetyczniony Kooniowymi sprzętami
K.
Napisano Ponad rok temu
Mocna rzecz 8)
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
dac mu wódki!!! dac mu blachy i zderzaki!!!
a kluczyki tez umiesz podrabiac??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nieźle, masz własny styl.
Napisano Ponad rok temu
Taki maly nozyk na karabinczyku w tym stylu, troche lepiej wykonczony i z logo moglby tez nawet byc nozykiem Budo Magia stali. Bylby tez tani i fajny jako bryloczek. Jako nozyk Budo ja bym kupil.
Pozdrowienia,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
twoje noze nie sa prymitywne, po prostu wygladaja na samorobke i taki jest ich urok. mi sie podobaja, zeby jeszcze tylko jakis dobry sposob na noszenie. w portfelu odpada, bo zanim sie wyciagnie...podoba mi się określenie "noże prymitywne"!!!! ono chyba najlepiej oddaje moja filozofię
pzdr
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Ja tam lubie noze "prymitywne" - maja cos w sobie. Mam jeden taki "prymitywny" noz w kolekcji moze wrzuce pare zdjec na galerie jak bedzie czas. Malenstwa nozowe tez sa fajne - latwe do noszenia i nie wiadomo kiedy sie przydadza.
Pozdro,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
......noz zrobiony z materialow znalezionych w plenerze.
tak właśnie powstają!!!!
znajduję, kawałek stali czy to w plenerze czy to w sklepie (wczoraj np. trafiłem na nozyce do drobiu za 29,90 -piekne wyjda z tego dwa ostrza :twisted:jak kupie oczywiscie ) czasem od razu wiem co zrobie bo pomysł się narodził juz dawno i tylko czekał na materiał a czasem leży taki kawałek "czegoś" długo a ja biore do łapy i dumam , odkładam i po jakims czasie powracam do "tematu" i jak juz wiem co zrobic to juz idzie!!! szlifuje tak długo az uzyskam efekt o który mi chodziło-nigdy nie wiem przed robota tak do końca jaki wyjdzie, nie rysuję wczeniej zadnych planów i często przerabiam bo niby wizje miałem a efekt mi nie leży. Potem dopasowuje do gotowego ostrza oprawę bardzo różna bo również zależy od aktualnie posiadanych materiałów i tak powstają te sprzęty. Jedno jest pewne - nie ma dwóch takich samych!!!
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Sposoby były tu, ale coś im padło, bo obrazków nie mam?zeby jeszcze tylko jakis dobry sposob na noszenie. w portfelu odpada, bo zanim sie wyciagnie...
pzdr
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 najnowszych tematów
-
Japan YOUNG links 8year GIRLS LEAKED
- 3 dni temu
-
BABYJ MAGNET LINK 16yo GIRLS WEBCAMS
- 5 dni temu
-