Sportowiec Roku 2003 - Robert Krawczyk!!!
Napisano Ponad rok temu
A na serio: Robert Krawczyk jest jednym z kandydatów do tytułu Sportowca Roku 2003 (nr 13) i jako wielka Judocka rodzina musimy Mu pomóc wygrać. W każdym numerze "Przeglądu Sportowego" znajdują się kupony plebiscytowe, gdzie wpisujemy dziesiątkę najlepszych sportowców. Nr 1 zarezerwowany jest dla Krawca! Postarajmy się, żeby był przynajmniej 29 :wink: Jak za towarzysza Gierka!!!
Swoje głosy można wysyłać do 3 stycznia 2004. Zróbmy wszystko żeby wygrał!!! Niech po 6 latach pas mistrzowski powróci w ręce judoków!!! Jak za towarzysza Gierka!!!
Pomożecie?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia z Berlina
Powiedz mi prosze jedno czy to ty czy tezb twoj brat walczyk w czerwcu w berlinie w wadze do 60 kg [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wiedziałem, że można na Was liczyć!POMOZEMY KRECIEL :wink:
[...]
Pozdrowienia z Berlina
[...]
Powiedz mi prosze jedno czy to ty czy tez twoj brat walczyl w czerwcu w berlinie w wadze do 60 kg
Patrzcie wszyscy i bierzcie przykład Pan z zagranicy chce wesprzeć naszego Mistrza - chyba Wy nie będziecie gorsi...
Pozdrowienia z Sarajewa...
Tak, obaj byliśmy na turnieju w Berlinie. Mój brat zajął miejsce III w -60kg a ja byłem II w -73kg. Fajnie, że nas zapamiętałeś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jutro kupuje przeglat sportowy i wysylam swoj glos na ROBERTA KRAWCZYKA!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panie moderator, może powinno się wprowadzić jakieś restrykcje za niegłosowanie na "Krawca"...
Napisano Ponad rok temu
Wiedziałem, że można na Was liczyć!POMOZEMY KRECIEL :wink:
[...]
Pozdrowienia z Berlina
[...]
Powiedz mi prosze jedno czy to ty czy tez twoj brat walczyl w czerwcu w berlinie w wadze do 60 kg
Patrzcie wszyscy i bierzcie przykład Pan z zagranicy chce wesprzeć naszego Mistrza - chyba Wy nie będziecie gorsi...
Pozdrowienia z Sarajewa...
Dalej czekam na kupony
Tak, obaj byliśmy na turnieju w Berlinie. Mój brat zajął miejsce III w -60kg a ja byłem II w -73kg. Fajnie, że nas zapamiętałeś
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanko!!!
- Ponad rok temu
-
Szacunek
- Ponad rok temu
-
Kimno do judo/bjj
- Ponad rok temu
-
Walka z kolan.
- Ponad rok temu
-
Nowy sklep Bad Boy'a w lublinie ?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Macaco
- Ponad rok temu
-
22-11-2003 Warszawa: BJJ & Submission Wrestling - wyniki
- Ponad rok temu
-
Kiedy beda fotki oraz relacja ze stazu z Macaco?
- Ponad rok temu
-
Helio vs Kimura raz jeszcze...
- Ponad rok temu
-
do bjj Warszawa
- Ponad rok temu