fajocha :)
Napisano Ponad rok temu
Ciekawie by bylo, gdyby walki w klatce organizowane byly na swiezym powietrzu latem :-D
Tylko co na to TVN hehehehee ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spoko spoko TVN jest taki ze przez rok beda mowic "smierc w klatce" "bez zasad" a zapewne beda pierwsza telewizja ktora nada relacje z zawodow Szukaja sensacji gdzie sie da...
udzial wzielo 13 zawodnikow... wszyscy przezyli...
;-)
Napisano Ponad rok temu
Ku zaskoczeniu organizatorów. 8Oudzial wzielo 13 zawodnikow... wszyscy przezyli... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Ku zaskoczeniu organizatorów. 8Oudzial wzielo 13 zawodnikow... wszyscy przezyli... ;-)
ale chyba by byli pierwsi bo mozna na tym kase zrobic juz widze te rekalmy kto wygra... wyslij smsa o tresci * hyhy...
Napisano Ponad rok temu
Taaa, i to bredzenie w pokoju Wielkiego Brata. "Przez dwie rundy trener pytał, czy wytrzymam do końca, mówiłem, wytrzymam, ale w trzeciej coś we mnie pękło, nie wytrzymałem i mu zaj....."juz widze te rekalmy kto wygra... wyslij smsa o tresci * hyhy...
Napisano Ponad rok temu
Taaa, i to bredzenie w pokoju Wielkiego Brata. "Przez dwie rundy trener pytał, czy wytrzymam do końca, mówiłem, wytrzymam, ale w trzeciej coś we mnie pękło, nie wytrzymałem i mu zaj....."juz widze te rekalmy kto wygra... wyslij smsa o tresci * hyhy...
"Mkimura proszony jest do pokoju zwierzen..."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawodnik Shidokan w K1 Max
- Ponad rok temu
-
Fight Typ - UFC 45: Revolution (21 listopad)
- Ponad rok temu
-
K-1 WORLD MAX 2003 (18 listopad)
- Ponad rok temu
-
Royce vs Yoshida II ?
- Ponad rok temu
-
KING of BUSHIDO I etap results
- Ponad rok temu
-
Fighter's look-alikes