Matrix - 3
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego? Co Ci sie nie podobalo?? Opisz wogole film jesli mozeszBylem. Dno.
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego? Co Ci sie nie podobalo?? Opisz wogole film jesli mozeszBylem. Dno.
Żadnych spamów narazie :>
Napisano Ponad rok temu
Ha! I co i co?
Napisano Ponad rok temu
...to czego masz nie robic to SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedynka to byl pomysl, zwroty akcji, widz zagubiony, interesujaca fabula i madre przeslanie + super efekty i niesamowity na ten czas efekty wizualne. Dosc powiedziec ze ostatnio wracajac z Francji autobusem, okazalo sie ze film widziala siedzaca za mna siostra zakonna. Byla na tym filmie razem z mlodzieza, ktora sie opiekowala i film bardzo jej sie podobal. Uwazala ze dawal do myslenia...
Dla mnie i olegow z ktorymi ogladalem film, 2 czesc byla juz krokiem do tylu. Wizualnie ciagle rewelacja, ale tresci juz jakby zabraklo i trzeba bylo niesamowicie powydluzac wszytski "efektowne" sceny, glownie walki. Z tym ze o ile pierwsze 2 minuty walki Neo ze SMithami zapiera dech w piersiach, to juz 10 minuta nudzi...
Trzecia czesc to dwojka do kwadratu. Znowu dlugie efekcarskie sceny. Ale tym razem sa to glownie komputerowe walki maszyn, a nie "bajeranckie" sztuki walki. bleeeeeee..... Nuda panowie i panie nuda po prostu. Do tego jedna scena zywcem przypominala mi pewna scene z Tytanika (kto zobaczy mysle ze domysli sie w czym rzecz....), a ja poszedlem do kina na Matrix'a....
W zasadzie co chwila patrzylem na zegarek, z wyczekiwaniem kiedy wreszcie to sie skonczy i to samo robilo mnostwo ludzi dookola mnie w kinie (ech te swiecace komoreczki :wink: ). Nawet wizualnie dla mnie ten film nie byl niczym zachwcycajacym. Moze dlatego ze dzis juz trudniej czyms zaskoczyc...
A co do przeslania, to hmm jest dla mnie jedno oczywiste: ze milosc zawsze zwycieza, ale to przeslanie to chyba jednak bardziej to Tytanika sie nadaje....
I jeszcze jedno. Jedynke ogladalem kolejny raz z przyjemnoscia. Dwojke, tez mysle jeszcze kiedys dla niektorych scen obejrze (autostrada). A trojka? Dziekuje, wiecej sie juz nudzic nie chce.
Zdegustowany
Napisano Ponad rok temu
Obejrzyj i sam oceń. Jednemu mniej sie podoba dany gatunek filmowy innemu wiecej. Kwestia gustu... Ja mimo to w najblizszym czasie wybieram sie na MatrixaNo toś mnie chłopie rozpierdolił..... Niewarto?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ekspress reporterów 4.11 TVP 2
- Ponad rok temu
-
Romeo musi umrzeć!!!Już w sobote!!!
- Ponad rok temu
-
Uchimata