Martial Combat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak tam wygląda sprawa klubowych zabawek, moze cos by sie tam przydało apgrejdnąć?
Właśnie... Stern... czy masz zamiar jakoś zainwestować nasze, ciężko (i w bólu) zarobione pieniądze?
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie, a zarazem małą uwagę do sid'a. Według regół wszelakich.
Corner Man podwaja Exp do trzech wygranych walk z rzędu. Czy w takiej sytuacji należy go zwolnic (Jak nic nie robi to poco ma kase rypać?) czy po prostu za nastepną walkę nie weżmie wynagrodzenia.
Wydaje mi sie ze raczej wchodzi tu tylko opcja numer jeden.
Nie wiem kiedy sid dla Zenona zatrudniłeś cornera, zakładam ze od początku, więc patrząc na twoje Wining Streak = 4 , podejrzewam, że jestes 1400$ w plery.
Być moze sie myle, następna walka stefana będzie dość ciężka, więc musze przygotawac sie do niej.
Zresztą nasuwa mi się kolejna ciekawa myśl. Czy skoro corner man podwaja exp tylko do trzech wygranych z rzędu, to czy nie powinno się zrobić wszystkiego by czwartą walkę przegrać? Bo jakby nie patrzyc nie bedzie potem z cornermana pozytku (exp x 1), a po przegranej walce jego usługi znów mogły by nam windować statsy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Exp dostajesz po każdej wygranej walce i zawsze corner man Ci ten exp podwaja. Natomiast jeśli wygrasz 3 walki pod rząd to dostajesz dodatkowy, bonusowy exp - i tego bonusowego expa corner man Ci nie podwoi.
I wszystko jasne
Zenon M. wymiata...
Napisano Ponad rok temu
Oj... Ishido... znów Ci się udało. Awansując, uniknąłeś też mojej strasznej zemsty. Ciesz się szczęściem (póki Ci sprzyja... :twisted: )...
No a czego innego można było się spodziewać po moich zawodnikach , i to nie szczęście to poprostu umiejętności. 8)
Trzech moich zawodników awansowało do zawodowej ligi ale dwuch jeszcze zostało i oni mogą z twoimi zawodnikami powalczyć(wygrać)
Bo nietrafił jeszcze na mego zawodnika.8)Zenon M. wymiata...
Napisano Ponad rok temu
bambus (box)
koczkodan(hapkido)
szmertlej(streetfighter)
cziken(judo)
wyzwijcie sobie ich na walke ale nie polecam bo sa dobzi :twisted: MAM PYTANKO JAK SIE UZYWA SPRZETU DO CWICZEN W TEAMIE (VORTAL BUDO CRAZY TEAM)
Napisano Ponad rok temu
dwóch jeszcze zostało
KTÓRZY TO?!?
Do walki możesz wyzwać Michaela "Ishido" lub Tygrysią maskę( lecz tego zawodnika ci nieradzę bo niemiał byś z nim najmniejszych szans :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
dwóch jeszcze zostało
KTÓRZY TO?!?
Do walki możesz wyzwać Michaela "Ishido" lub Tygrysią maskę( lecz tego zawodnika ci nieradzę bo niemiał byś z nim najmniejszych szans :twisted: )
Zenon M. zniszczy Tygrysią Maskę!!! O ile podejmiesz wyzwanie!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obwieszczem tym co niewiedzą że dzisiejszej nocy rozopczyna się turniej w grze, podział jest na kategorie wagowe.
Wytłumacz...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a w dziale Turnament Results możesz sprawdzić z kim walczą twoi zawodnicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno pytanie. Co z treningami (Training Sessions - Store, Purchase Training Sessions)? Mam pieniądze, lecz ćwiczyć nie mogę.
Czy napewno masz pieniądze? Najtańszy jest Training Seminar i kosztuje $3,000.00 (tam pisze że $3000 bo tyh dwuch zer nienapisali ) Jeśli masz tyle pieniędzy to powinno dać się kupić, w każdym razie mi zawsze się dawało.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Młodzi ludzie zarażą się agresją?
- Ponad rok temu
-
Alien Vs. Predator (2004)
- Ponad rok temu
-
Kupa pazdziernika
- Ponad rok temu
-
Dla użytkownika valetudo...
- Ponad rok temu
-
sporty walki w tv na pazdziernik/listopad
- Ponad rok temu
-
klubu Breakers Team, który prowadzi sensei Linke - HEHE :)
- Ponad rok temu
-
IQ
- Ponad rok temu
-
kupa umarła?
- Ponad rok temu
-
savage
- Ponad rok temu
-
i Pepsi reklamuje sztuki walki