Sercem za krokopem ob uderza, ale Mino raczej wygra. Parter i te rzeczy rulez....duszenie jak dla mnie, mataleo.
Co by nie mowic Cro Cop tez zna parter,na Sakurabie pokazal kilka tricków,a w takie cos jak mata leo napewno nie da sie złapać.
Napisano Ponad rok temu
Sercem za krokopem ob uderza, ale Mino raczej wygra. Parter i te rzeczy rulez....duszenie jak dla mnie, mataleo.
Napisano Ponad rok temu
Co by nie mowic Cro Cop tez zna parter,na Sakurabie pokazal kilka tricków,a w takie cos jak mata leo napewno nie da sie złapać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chuja nam to dało, tak nawiasem mówiąc. :wink:niewiele rzeczy wychodziło słowianom tak dobrze jak walka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieprawda. Dzieki temu istniejemy wciaz jako niepodlegle panstwo, pomiedzy Rosja a Niemcami - jednymi z najbardziej agresywnych panstw w historii.
To juz duze osiagniecie....
Ale to oczywiscie dygresja.
Napisano Ponad rok temu
Uduczmu się tych kompleksów że jesteśmy, wielcy, ludzie z Polski dają nogę do Niemców liżąc im dupę, więc mit o Wandzie co chciała Niemca można między bajki włożyć, dzisiaj niemal każda chce Niemca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po prostu parę rzecxzy ,mnie wnerwia to wszystko, dlatego tak napisałem, dzisiaj trzeba umieć mysłeć a nie się napierdalać, to potrafi byle wał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ludzie z Polski dają nogę do Niemców liżąc im dupę, więc mit o Wandzie co chciała Niemca można między bajki włożyć, dzisiaj niemal każda chce Niemca.
...
walczyć to może potrafimy, umierać dla pięknych romantycznych idei również, tylko żyć dla tego co wywalczymy nie potrafimy. Wniodek jest jeden, nie potrafimy zadbać o siebie, co już jest dowodem niskiej inteligencji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty popatrz jakie to proste! Że też nikt na to nie wpadł do tej pory. Napisz szybko do Cro-Copa, jak posłucha twoich złotych rad to wygra w cuglach, a ty zostaniesz jego doradcą technicznym, tak trzymaj chłopie. :wink:Kto wygra, to już zależy od ich strategii w walce a raczej żelaznej konsekwencji w trzymaniu przyjętych założeń. Przykładowo Mino pewnie wie, że Mirko ma silne i niebezpieczne kopnięcie na głowę, więc powinien uważać lub ewentualnie przygotować tricki, które mogły by zaskoczyć Cro Copa.
Natomiast Mirko zapewnie też sobie zdaje sprawę, że Minotauro w parterze ma większe doświadczenie, więc będzie starał się unikać walki na ziemi i będzie dążył do KO. Ale biorąć pod uwagę ostatnią walkę Mino z Fedorem, gdzie nie mógł sobie poradzić z agresywnym stylem walki wydaje mi się, że Cro Cop ma większe szanse na zwycięstwo. Chyba, że Mino wyciągnie odpowiednie wnioski z przegranej i no powinien być bardziej agresywny, jeżeli chce wygrać. Obydwaj zapewnie też wiedzą, że jeden mały błąd może zakończyć przegraną. W sumie wygra ten, który będzie miał lepszą dyspozycję nad swoim ciałem i psychiką oraz lepszą taktykę.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu