Pozdrowienia z Brazylii
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie uważam tego za powód do dumny, ani nie jestem z tego powodu szczęśliwy. Odniosłem się do wypowiedzi Śmieszka. Co do "biedaka" to mea culpa, mea maxima culpa mogłem użyć innego określenia, bo te można różnie interpretować.Jak ci ktoś rozjebie nogę to daj znać, będziemy z twojego przeciwnika dumni i będziemy rozgłaszać że ktoś cię rozpier....Z tego co słyszałem to Cipek w pierwszym dniu znokautował jakiegoś Brazylijczyka, a jak innemu sprzedał low kicka to nie widziano biedaka na treningach do dziś.
kurwa co się z wami dzieje? to powód do dumy? gdzie sportowa rywalizacja? jedziesz do kogoś ćwiczyć czy śmiać się z "biedaków" którym rozpierdalasz nogi? i skończcie z tym podobno.
Napisano Ponad rok temu
oni pewnie myśleli że przyjechali polaczki (chłopcy do bicia) a tu żelazny i niezniszczalnuy cipek nokałtuje im zawodnika, ja jestem z tego dumny że na turnieju w brazyli waqlczy polak, a to tylko dzięki jednemu ciosowi
Napisano Ponad rok temu
Nic złego nawet bardzo dobrze, chodzi o sposób przekazania tego, brak poszanowania dla przeciwnika.a co w tym złego że Cip załatwił brazylujczyka,
oni pewnie myśleli że przyjechali polaczki (chłopcy do bicia) a tu żelazny i niezniszczalnuy cipek nokałtuje im zawodnika, ja jestem z tego dumny że na turnieju w brazyli waqlczy polak, a to tylko dzięki jednemu ciosowi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dlaczego strona berserkerow nie dziala???????????
- Ponad rok temu
-
bjj we Wrocławiu? ale gdzie...
- Ponad rok temu
-
BJJ w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Nowy niebieski pas
- Ponad rok temu
-
Sambo - Walentyj Babitsyn
- Ponad rok temu
-
bjj lublin - nowy sezon
- Ponad rok temu
-
czy trenowanie karate pomaga w bjj ( lub vale tudo?)
- Ponad rok temu
-
Jakie kimono ?
- Ponad rok temu
-
Rozmiarówka kimon
- Ponad rok temu
-
mam pytanie do szczecińskich berserkerów...
- Ponad rok temu