Smarowanie Bokady
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ wiem że jest głupi głupszy i ten co smaruje blokadę uważałem by jej nie naoliwić niestety nowy pojemnik środka do smarowania broni wystrzelił niczym mój MAKAROV i cału nóż był olejem zapaćkany zabrałem się więc do czyszczenia i zdębiałem blokada która wcześniej trzymała nienajlepiej mimo że zapaćkana olejem zaczęł pożądnie trzymać i trzyma tak do dzisiaj próbowałem ją przełamać w rękawicach roboczych nic z tego trzyma bardzo solidnie żadnego ześlizgiwania się linersa poprostu jest ok.
Mam wobec tego pytanie bo już cały głupi jestem czy ja cóś ominołem czy przez przypadek nie zmieniły się prawa fizyki na ziemi naprawdę nie mam zielonego pojęcia o co chodzi.
Pozdrowionka dla wszystkich
Apropo zakupu M16 godzinę później złożyłem wizytę temu samemu sprzedawcy i kupiłem sobie do pary Bear Clawa facet jakoś tak dziwnie na mnie patrzył ale mi go sprzedał. Niedźwiadek jest super tak przy okazji
Napisano Ponad rok temu
wiadomo.. na oleju tez sie slizga... ale powiedziales ze dokladnie pozniej noz wyczysciles, wiec rozumiem ze olej rowniez udalo ci sie usunac... wiec kto wie... moze tak to wygladalo... ale to tylko luzna hipoteza... zaraz sie odezwie jeden ze starych wyjadaczy i napisze ze opowiadam glupoty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem niedawno nożyk CRKT M16
Dużo też zależy od rodzaju specyfiku którego używasz do czyszczenia wiatrówki
Tak wlasnie ta nazwa mi sie cos kojarzyla z karabinem, mowimy o strzelajacym nozu? :wink:
Napisano Ponad rok temu
TROCHĘ PRZESADZIŁEM BO TO FORUM O NOŻACH A NIE WIATRÓWKACH
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[szukam] Rany zadane nożem - zdjęcia
- Ponad rok temu
-
Nóż
- Ponad rok temu
-