calango ;)
Napisano Ponad rok temu
kur... co za dumne slowa. jakich kurw. "pseudo grup"? koles jest pierdoln...y wg mnie. albo ma tak wysoka ocene o sobie. narcyz i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Tyle, ze wniosek jest oczywisty.
Napisano Ponad rok temu
Jakos sobie nie wyobrazam zeby moj trener mowil ze 'nasza grupa jest najlepsza a inne pseudo grupy sa do dupy'. I zeby w ogole wyklucal sie jak uczniak, ktory stara sie przekrzyczec innych.
EOT
Napisano Ponad rok temu
Oceniam jego zachowanie, a nie technike. A takie zachowanie nie przystoi komus, kto stoi na czele znanej grupy.
Święte słowa !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A te słowa mnie tak rozśmieszyły ze sie prawie z...bałem z krzesła !!...(przykład Kashoob)Wszyscy,którzy najwięcej bluzgają na Abada właśnie najbardziej chcieliby w niej być...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zreszta pisz tam sobie co chcesz maly plagiatorze...
Napisano Ponad rok temu
PS te słowa Calango to rzeczywiście bzdury,ale może wtedy był pijany/niewyspany/zmęczony ...i ot tak mu się wyrwało:lol:
Napisano Ponad rok temu
A jesli chodzi o zarzut "obgadywania" to przypomne tematy o Adamie F. i Mestre Nem'e - precedens już był
Napisano Ponad rok temu
Nie żywię jakiś sentymentów do Abady,ale uważam,że nie powinno się gadać na forum o kimś za jego plecami...
chcialem tylko dodac , ze forum nie jest utajnione , kazdy moze wyrazic swoja opinie , calango rowniez
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gradacja po raz setny - nie przekręcajcie już!
- Ponad rok temu
-
Od czego zacząć ???
- Ponad rok temu
-
Najfajniejsze apelido :D
- Ponad rok temu
-
Problem z saltem
- Ponad rok temu
-
Capo-żargon
- Ponad rok temu
-
jakie techniki sprawiaja wam najwieksza trudnosc?
- Ponad rok temu
-
co to ??
- Ponad rok temu
-
Na temat trików
- Ponad rok temu
-
Capoeira...
- Ponad rok temu
-
wyskok