Murat za brak znajomości sztuk walk
Napisano Ponad rok temu
zostaje mianowany do tytułu Kupa Miesiąca za brak znajmości sztuk walk:
wypowiedź dla tvp na tema areny berserkerów: "...kogo te walki mogą podniecać...tylko osoby niezorientowane...w tej dziedzinie...i osoby które...eemm...uuu...nie mają większego pojęcia o tym..."
Napisano Ponad rok temu
PS. kiedys sympatyzowal on z organizacjami o podobnej nazwie 'Tsun' ale to juz inna historia
Napisano Ponad rok temu
Czy ten facet ma jakie kolwiek podstawy do tego aby byc uwazany za eksperta czy to po prostu domowy profestor z dziecziny sztuk walk ? To mozliwe aby byly takie oszolomy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zajrzyjcie tu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oraz zapraszam na
Napisano Ponad rok temu
czy wiecie ze kiedys, bodajze w roku 1995 pojechalismy z moja ekipa do Bydgoszczy, na pokazy organizowane przez PFDSzW?
Pojechalismy tam jako reprezentanci owczesnej Akademii VingDragon oraz Stowarzyszenia Chi Sim Weng Chun. Mila atmosfera, ludzie z calej Polski itp. Ogolnie bylo cool.
Posrod wielu uczestnikow pokazow wystapilismy przed publicznoscia i ekipa TVP i zaprezentowalismy nasze umiejetnosci. R.Murat komentowal wtedy z reporterem TV kazdy z pokazow i calosc, lacznie z dzwiekiem nagrywana byla bezposrednio do wozu transmisyjnego.
Kiedy otrzymalem kopie naszego wystepu /zaznaczam ze nie od RM lecz z TVP/ to myslalem ze 'ustrzele' tego pacana:
- niedosc ze poprzekrecal nazwe szkoly,
- z powodu zaskoczenia i braku slow skomentowal nasz wystep w idiotyczny sposob to jeszcze
- pomylil mnie jako glownego przedstawiciela i przedstawil mnie jako zupelnie inna osobe
KUPA DLA RYSZARDA MURATA PORAZ KOLEJNY !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A propos Tsunami pamietam taką historię jak mój dawny trener, całkiem sprawny "wojownik". Poszedł na konińskie hałdy pokopalniane poćwiczyć. Pszyszedł tam jeden z Tsunami w wieku młodym (ok. 20 lat) i ni z gruchy ni z pietruchy zaczął Pawła pouczać, że źle kopie mawashi :-) ))). No i on się zapytał to jak powinien kopać, tłumiąc śmiech a ten mu wutłumaczyl, że jak np kopie prawą nogą to najpier rece a potem tulow powinien maxymalnie skrecac w prawo bo to jes naturalne. Tego sie nie da opisac trzeba bylo widziec jak nam trener pokazywal jak "powinnismy" kopac mawashi :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TVP za reportaż o Arenie Berserkerów
- Ponad rok temu
-
Uwaga!!! Pomoc w realizacji programu TV - Pilne!!!!
- Ponad rok temu
-
Nowy Budokan
- Ponad rok temu
-
Jakiś turniej TKD na Polsacie SPORT
- Ponad rok temu
-
Steven Seagal znowu kreci w Polsce
- Ponad rok temu
-
PANKRATION - fotki z walk