Mariusz Radlinski na Gali Shooto w Wetzlar
Napisano Ponad rok temu
wlasnie wrocilem z gali Amateur Shooto w Wetzlar, na ktorej Mariusz Radlinski (Shido Polska) stoczyl swa pierwsza walke w Shooto. Mariusz zrobil swemu przeciwnikowi krotki proces, wygrywajac tuz po rozpoczeciu pierwszej rundy przez submission.
Ciao
Chris
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
wlasnie wrocilem z gali Amateur Shooto w Wetzlar, na ktorej Mariusz Radlinski (Shido Polska) stoczyl swa pierwsza walke w Shooto. Mariusz zrobil swemu przeciwnikowi krotki proces, wygrywajac tuz po rozpoczeciu pierwszej rundy przez submission.
Aha ! :peace: Moja szkola ! :peace:
Oczywiscie mamy juz pretekst :drinking:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję za gratulacje.
Dodam tylko, że walczyłem jeszcze w drugiej walce w Thai boxingu, ponieważ jeden z zawodników nie dojechał na zawody i Mario Stapel (organizator gali) poprosił mnie abym go zastąpił. Nie udało mi się jednak wygrać tej walki - przegrałem na punkty.
A co do gali: odbyło się 9 walk - 5 w Thai boxing i 4 w Shooto. Z Polski startowali jeszcze Jarek Legaczyński ze Zgorzelca i Piotr Duelz z Jeleniej Góry, jednak obydwoje przegrali swoje walki.
Pojedynki były na dobrym poziomie.
A - Chris oczywiście nie wspomniał o swoich zawodnikach. Jeden wygrał swoją walkę, drugi przegrał. Obydwoje byli jednak świetnie przygotowani i pokazali ładną techniczną walkę. Brawa dla ich trenera - Chrisa!
Cieszę się, że udało mi się (mimo wytężonej pracy szkoleniowej, co wiąże się z brakiem czasu na własny trening) wystartować w końcu w MMA. Mam nadzieję, że nie będzie to mój ostatni występ.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
A - Chris oczywiście nie wspomniał o swoich zawodnikach. Jeden wygrał swoją walkę, drugi przegrał. Obydwoje byli jednak świetnie przygotowani i pokazali ładną techniczną walkę. Brawa dla ich trenera - Chrisa!
Hi Mariusz,
Dzieki!
"Przygotowani" to byli faktycznie obaj... ale jeden z nich w ringu o tym "zapomnial"... ehhh... to bedzie mi sie jeszcze dlugo po nocach snilo ;-)
Ciao
Chris
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie nie bede orygilany i dolaczam sie do gratulacji.
Napisano Ponad rok temu
jesli wolno zapytac zawodnicy Chrisa startowali w Thai? .
Dokladnie.
jedyny komentarz ze gala na wysokim poziomie.
Jako ze jestes z Berlina mozesz przeczytac komentarz na stronie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :wink:
Ciao
Chris
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sakuraba trenuje
- Ponad rok temu
-
a kto oglądał dziś (22.05.03) TVN "Rozmowy w toku"
- Ponad rok temu
-
TALES OF PAIN - 28 czerwiec
- Ponad rok temu
-
klatka w tvn
- Ponad rok temu
-
Promocja Vale tudo W polsce...Rozmowy W Toku...
- Ponad rok temu
-
Zainteresowanie Eurosportu walkami MMA
- Ponad rok temu
-
Pytanie do....
- Ponad rok temu
-
Gala Dynamite
- Ponad rok temu
-
UFC 43: Meltdown - 6 czerwca