Piotrowski
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Piotrowski
Piotrowski byl moim (i nadal jest) idolem. To bylo w czasach gdy w telewizji raz na 5 lat można bylo zobaczyc 5 sek urywku z walki. Mialem specjalny zeszyt, w który wklejałem wyciete artykuły z Przegladu Sportowego. Ksiązka Bilika o Piotrowskim mimo iż byla zbyt cukrująca stala sie dla mnie jak biblia.
I teraz coś niesamowitego. Od dłuzszego czasu szukałem info o Marku, gdzie jest co robi, słyszałem ze miał problemy ze zdrowiem (w końcu byl strasznie rozbity). I nic. Wysylałem pytania do redakcji, na zagraniczne portale (nawet do Benny The Jet Urquideza) I nic.
I oto przychodzę na MP w kyokushinie, koniec marca, (wybierałem sie od paru lat ale teraz nie wiedziec czemu szczególnie sie uparlem) na AWF a tu slysze ze oto jednym ze specjalnych gości jest Marek!!! Jezu myslałem ze sie popłacze.
Nie wytrzymałem i przedarlem sie d niego zeby chwile porozmawiać. Serio byłem bardzo wzruszony. Ten czlowiek jest dla mnie legendą.
Mowił ze mieszka tam gdzie sie urodzil (Dębe Wielkie o ile sie nie myle 0 pod Rawą) i jego głównym celem jest całkowity powrót do zdrowia. Rzeczywiśce nie mówił plynnie, widac było efekty wieloletniego obicia.
To zdarzeie ma dla mnie wielkie znaczenie i jest pewnym znakiem potwierdzającym moje osobiste plany. Sorry za ta przydługa opowieść ale nie mogłem wytrzymać
Pzdr
I teraz coś niesamowitego. Od dłuzszego czasu szukałem info o Marku, gdzie jest co robi, słyszałem ze miał problemy ze zdrowiem (w końcu byl strasznie rozbity). I nic. Wysylałem pytania do redakcji, na zagraniczne portale (nawet do Benny The Jet Urquideza) I nic.
I oto przychodzę na MP w kyokushinie, koniec marca, (wybierałem sie od paru lat ale teraz nie wiedziec czemu szczególnie sie uparlem) na AWF a tu slysze ze oto jednym ze specjalnych gości jest Marek!!! Jezu myslałem ze sie popłacze.
Nie wytrzymałem i przedarlem sie d niego zeby chwile porozmawiać. Serio byłem bardzo wzruszony. Ten czlowiek jest dla mnie legendą.
Mowił ze mieszka tam gdzie sie urodzil (Dębe Wielkie o ile sie nie myle 0 pod Rawą) i jego głównym celem jest całkowity powrót do zdrowia. Rzeczywiśce nie mówił plynnie, widac było efekty wieloletniego obicia.
To zdarzeie ma dla mnie wielkie znaczenie i jest pewnym znakiem potwierdzającym moje osobiste plany. Sorry za ta przydługa opowieść ale nie mogłem wytrzymać
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Re: Piotrowski
co to znaczy byl strasznie rozbity? btw slyszalem ze ma prowadzic jakies szkolenia dla shidokanu z kicka albo thaia nie pamietam...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
1.05 - tv
- Ponad rok temu
-
pokazy iaido w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
when Kenpo Strikes - Teledysk
- Ponad rok temu
-
Kung Pow
- Ponad rok temu
-
"Ame Agaru" niedziela 27 kwietnia na Ale Kino!
- Ponad rok temu
-
Mega Rengers
- Ponad rok temu
-
Raz Segal dwa razy Van Damme.
- Ponad rok temu
-
na planet
- Ponad rok temu
-
skad jest to zdjecie ?