Transporter - Cory Yuen
Napisano Ponad rok temu
oto adres strony:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
warto zajrzec a film obejrzec,
a Polscy producenci filmowi mogliby pozazdroscic...
kiedy takie kino bedzie w Polsce?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Film jest po prostu cienki.
Howgh. Prawdę rzekleś.
Moim zdaniem "Zabij mnie glino" bylo lepsze, na przyklad.
Napisano Ponad rok temu
Sorki ze sie nie zgodze. Film jest po prostu cienki. Jedyne co go ratuje to mila chinska pani. Spodziewalem sie walk w stylu .
Też oglądałem film i zgadzam się z Ukyo. To znaczy do połowy film jest niezły, ale potem chyba reżyser wyjechał z planu zdjęciowego w jakiejś pilnej sprawie i wszystko zaczeło się pieprzyć.
Scena pościgu na początku BARDZO mi się podobała. Mam nadzieję, że następna rola Jasona Stathama będzie znacznie lepsza.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
BRAWO!
a Polacy? Kiedy?
Napisano Ponad rok temu
hmm, moze masz i racje ale spojrz na to z innej strony; mnie na przyklad denerwuja juz ci wypacykowani piekni aktorzy, ktorzy udaja tylko ze znaja sie na MA. strasznie cienko im to wychodzi.... i tutaj wole wlasnie normalnie wygladajacych ludzi jak ten 'lysawy' koles. uwazam ze Jason S. jak na laika w MA poruszal sie calkiem niezle. ma jedynie doswiadczenie w pletwonurkowaniu wyniesionym z wojska. ot tyle. uwazam ze Besson zrobil dobrze zatrudniajac go do tej roli.Spodziewalem sie walk w stylu porachunkow a nie lysawego kolesia z marines co robi jakies sztuczki jak z komedii Jacie Chana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Plusy:muzyka, miejsce akcji (kocham Lazurowe Wybrzeże:)), sceny pościgu (Siódemka i bardzo sprawny montaż), Jason Statham (bardzo dobrze pasuje do roli), reszta obsady (świetny czarny charakter:)), niektóre sceny walki
Minusy:końcówka filmu (lądowanie i walka w ciężarówce),niektóre sceny walki...do obranej choreografii Jason poruszał się za wolno...każda jego akcja była mocno zaakcentowana na końcu - powstały przez to krótkie przerwy, w których Jason naprężałmięśnie a reszta czekała;)
POdsumowując - całkiem udany film akcji.Faktycznie francuzi się podciągają
Histroryk - pewnie chodzi ci o Cradle 2 the grave. Komedia mówisz...momentami na pewno.Ale i tak uważam że Jet Li i Jackie Chan to w tej chwili aktorzy NAJLEPIEJ wykonujący założoną choreografie. W tej kwestii nikt ich nie przebija :twisted: Ja na pewno przejdę się na Jeta i Marca...świetni technicy kina MA
POzdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Craddle to .... - to moim zdaniem tez film z nowego nurtu , polaczenia komedi-sensacji-akcji. Cos w stylu Romeo must die , nie tak komediowe jak Rush Hour czy BadBoys - ale robione z podobnym zamierzeniem.
Popatrzcie na to z takiej perspektywy. Jet li wchodzi do klatki a ty myslisz ja znam tych kolesi 8O . Wiesz ze to co sie teraz dzieje to raczej karykatura tego co by bylo realne ale ogladasz to z usmiechem bo jestes ciekawy jak pokaza tu tych fighterow.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dzisiaj urodziny ma...
- Ponad rok temu
-
Gangi Nowego Yorku
- Ponad rok temu
-
Pokazy Modern JJ i Karate Shidokan w Zgorzelcu
- Ponad rok temu
-
Zawody Judo - Gdańsk 02.03.03... na macie mod TKD :)
- Ponad rok temu
-
kino japonskie
- Ponad rok temu
-
king kong
- Ponad rok temu
-
Walki w klatkach na tvn - dzis 24.30
- Ponad rok temu
-
K-1 na Eurosporcie