Transporter - Cory Yuen
Napisano Ponad rok temu
oto adres strony:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
warto zajrzec a film obejrzec,
a Polscy producenci filmowi mogliby pozazdroscic...
kiedy takie kino bedzie w Polsce?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Ukyo78 napisał
Film jest po prostu cienki.
Howgh. Prawdę rzekleś.
Moim zdaniem "Zabij mnie glino" bylo lepsze, na przyklad.
Napisano Ponad rok temu
budo_Ukyo78 napisał
Sorki ze sie nie zgodze. Film jest po prostu cienki. Jedyne co go ratuje to mila chinska pani. Spodziewalem sie walk w stylu .
Też oglądałem film i zgadzam się z Ukyo. To znaczy do połowy film jest niezły, ale potem chyba reżyser wyjechał z planu zdjęciowego w jakiejś pilnej sprawie i wszystko zaczeło się pieprzyć.
Scena pościgu na początku BARDZO mi się podobała. Mam nadzieję, że następna rola Jasona Stathama będzie znacznie lepsza.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
BRAWO!
a Polacy? Kiedy?
Napisano Ponad rok temu
budo_Ukyo78 napisał
hmm, moze masz i racje ale spojrz na to z innej strony; mnie na przyklad denerwuja juz ci wypacykowani piekni aktorzy, ktorzy udaja tylko ze znaja sie na MA. strasznie cienko im to wychodzi.... i tutaj wole wlasnie normalnie wygladajacych ludzi jak ten 'lysawy' koles. uwazam ze Jason S. jak na laika w MA poruszal sie calkiem niezle. ma jedynie doswiadczenie w pletwonurkowaniu wyniesionym z wojska. ot tyle. uwazam ze Besson zrobil dobrze zatrudniajac go do tej roli.Spodziewalem sie walk w stylu porachunkow a nie lysawego kolesia z marines co robi jakies sztuczki jak z komedii Jacie Chana
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Plusy:muzyka, miejsce akcji (kocham Lazurowe Wybrzeże:)), sceny pościgu (Siódemka i bardzo sprawny montaż), Jason Statham (bardzo dobrze pasuje do roli), reszta obsady (świetny czarny charakter:)), niektóre sceny walki
Minusy:końcówka filmu (lądowanie i walka w ciężarówce),niektóre sceny walki...do obranej choreografii Jason poruszał się za wolno...każda jego akcja była mocno zaakcentowana na końcu - powstały przez to krótkie przerwy, w których Jason naprężałmięśnie a reszta czekała;)
POdsumowując - całkiem udany film akcji.Faktycznie francuzi się podciągają

Histroryk - pewnie chodzi ci o Cradle 2 the grave. Komedia mówisz...momentami na pewno.Ale i tak uważam że Jet Li i Jackie Chan to w tej chwili aktorzy NAJLEPIEJ wykonujący założoną choreografie. W tej kwestii nikt ich nie przebija :twisted: Ja na pewno przejdę się na Jeta i Marca...świetni technicy kina MA
POzdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Craddle to .... - to moim zdaniem tez film z nowego nurtu , polaczenia komedi-sensacji-akcji. Cos w stylu Romeo must die , nie tak komediowe jak Rush Hour czy BadBoys - ale robione z podobnym zamierzeniem.
Popatrzcie na to z takiej perspektywy. Jet li wchodzi do klatki a ty myslisz ja znam tych kolesi 8O . Wiesz ze to co sie teraz dzieje to raczej karykatura tego co by bylo realne ale ogladasz to z usmiechem bo jestes ciekawy jak pokaza tu tych fighterow.

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
dzisiaj urodziny ma...
- Ponad rok temu
-
Gangi Nowego Yorku
- Ponad rok temu
-
Pokazy Modern JJ i Karate Shidokan w Zgorzelcu
- Ponad rok temu
-
Zawody Judo - Gdańsk 02.03.03... na macie mod TKD :)
- Ponad rok temu
-
kino japonskie
- Ponad rok temu
-
king kong
- Ponad rok temu
-
Walki w klatkach na tvn - dzis 24.30
- Ponad rok temu
-
K-1 na Eurosporcie