Walki w klatkach na tvn - dzis 24.30
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Włąsnie ogladałem reportarz o 2 polakach którzy pojechali do rosji walczyc w klatce. Podali ze pelnego materiału niemogli podac ze wzgledu na brutalność wiec pokaża go o w pół do pierwszej (0.30)
Brr.. wstyd jak dla mnie.
Jeden wylazl do walki ... co za wstyd. Oddal plecy i klepal.
Drugi wczesniej pokazal sie w nowiutkim Gi minotauro .. no to lepiej. Pokazal ze umie nogi za plecami zaplesc :wink: .
Obydwaj pokazali ze polska nie ma wybitnych zapasnikow i judokow od ktorych mozna sie czegos nauczyc. Dla mnie tacy ludzie to big pomylka.
Napisano Ponad rok temu
Zrobili z tego nie wiem jaką sensacje, a to po prostu jest zwykły sport...
Nawet mniej brutalny od zawodowego boksu - przynajmniej w tym wydaninu, co widzieliśmy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem to, żenada "drastycznie zdjęcia"
A jak przed dobranocką w wiadomościach pokazują rozerwanego w Palestynie typa to nie drastyczne?
Boże gdzie jest złoty środek?
Ale dzieciaki w przerwie między walkami były nie kiepskie.
Coś z nich za kilka latr będzie :twisted:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A komentarz...tak...super..."mamy nadzieję, że w Polsce nie będą organizowane" -ciekawe kto byłby pierwszy z ekipą ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mangha? będziesz startowała ?Interesujące. Wiecie coś bliżej na temat działalności tej organizacji? Jakie kluby zrzesza?
pamiętaj jednak, że to nie samoobrona kobiet ale normalne , ostre mordobicie....
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj było o tym z kolei na TVP1. Ciekawa sprawa. Panowie zawiązali Polską Federację Sportów Walki i chcą u nas robić zawody z klatkach. Ci ludzie to: Michał Jeżewski, Sławomir Zakrzewski (to on został obity w Rosji, od 15 lat judo, a teraz różne rzeczy) i Dariusz Gurgul. Interesujące. Wiecie coś bliżej na temat działalności tej organizacji? Jakie kluby zrzesza?
tu masz ich strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ludzie sa spoko
Napisano Ponad rok temu
Tnx:) Strona niestety prawie w całości jeszcze w przygotowaniach. Siemianowice Śląskie... Ciekawe...tu masz ich strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ludzie sa spoko
Mam nadzieję, że uda im się zorganizować te zawody w klatce, to byłoby coś.
Główną nagrodą ma być podobno 5 tys. zł.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 na Eurosporcie
- Ponad rok temu
-
tygrys walczy
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie
- Ponad rok temu
-
Przebudzenie Tarantino
- Ponad rok temu
-
Piesc smoka ale bez pieszczot
- Ponad rok temu
-
Agnieszka Rylik
- Ponad rok temu
-
Walka z setką ludzi w Matrixie
- Ponad rok temu
-
Mike Tyson w TVN Siedem - 17.03.2003 !!!
- Ponad rok temu
-
wrażenia po half past dead
- Ponad rok temu
-
Marcowy Samuraj o Bjj
- Ponad rok temu