Au...how to make it???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu
 Cool
  Cool  
  Tylko że ja serio nie umiem au i nie wiem jak się do tedo zabrać...ale wiocha, nie

Napisano Ponad rok temu
Moim skromnym zdaniem au to jedna z podstawowych podstaw (masło maślanie - to co tygryski lubią najbardziejćwicze capo od 4 miechów i nie zajmowałem się tym, ćwiczyłem podstawy itp,
 ). Po prostu rób po linii, nogi w górze, ręce w dole i jakoś wyjdzie.  8)
  ). Po prostu rób po linii, nogi w górze, ręce w dole i jakoś wyjdzie.  8)  Jak masz słabe ręce to je wzmocnij pompkami, jak nie utrzymujesz równowagi to rób bliziutko przy ścianie (tylko jej nie pobrudź), albo poproś kogoś o asekurację (lub weź materac). Ćwiczenie czyni mestre.

Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
 Ja się nie boje, bo jak robie to podobno(tak mówił mój kumpel)zginają mi się nogi a ja nic o tym nie wiem
  Ja się nie boje, bo jak robie to podobno(tak mówił mój kumpel)zginają mi się nogi a ja nic o tym nie wiem  Co na to poradzić??
  Co na to poradzić??

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Ćwiczyłem,ćwiczyłem i ćwiczyłem, aż w końcy się naumiałem
  Ćwiczyłem,ćwiczyłem i ćwiczyłem, aż w końcy się naumiałem  Teraz próbuję na jednej ręce
  Teraz próbuję na jednej ręce  Wszelakie rady mile widziane :wink:
  Wszelakie rady mile widziane :wink:

Napisano Ponad rok temu
 w sumie to musisz wiekszy zamach nogami zrobic... polecam nauke au de frente (gwiazda do przodu) i au de costa (gwiazda do tylu, wymaga gietkiego kregoslupa
  w sumie to musisz wiekszy zamach nogami zrobic... polecam nauke au de frente (gwiazda do przodu) i au de costa (gwiazda do tylu, wymaga gietkiego kregoslupa  ) milej nauki... po 4 miechach powinienes zwykle au bardzo dopsze...  uwaga: robiac au patrz sie w oczy przeciwnika nie w ziemie !
 ) milej nauki... po 4 miechach powinienes zwykle au bardzo dopsze...  uwaga: robiac au patrz sie w oczy przeciwnika nie w ziemie !

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Radio Capoeira Radio Capoeira- Ponad rok temu 
- 
			 Szukanie info o Capoeira (było: Ktokolwiek widzial...) Szukanie info o Capoeira (było: Ktokolwiek widzial...)- Ponad rok temu 
- 
			 Czerwone buraczki oraz perelki 2003 Czerwone buraczki oraz perelki 2003- Ponad rok temu 
- 
			 Krótkie formy i mądre słowa. Krótkie formy i mądre słowa.- Ponad rok temu 
- 
			 capoeirafighter capoeirafighter- Ponad rok temu 
- 
			 Jak się pisze portugalskie litery na kompie? Jak się pisze portugalskie litery na kompie?- Ponad rok temu 
- 
			 Techniki - ich opis Techniki - ich opis- Ponad rok temu 
- 
			 Beribazu - nowa grupa dla początkujących Beribazu - nowa grupa dla początkujących- Ponad rok temu 
- 
			 Film przyrodniczy o Capoeira (oddzielone od Teledyskow) Film przyrodniczy o Capoeira (oddzielone od Teledyskow)- Ponad rok temu 
- 
			 Jak wykonać fohla secca Jak wykonać fohla secca- Ponad rok temu