Cool photos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja jakos nie potrafie sobie wyobrazic znockoutowanego, albo "poddanego" Mirka - jest to tak dziwne i nieprawdopodobne w samej tresci, ze nawet jak sie to widzi to obraz ma klopoty z dotarciem do mozgu. Spojrzcie na to zdjecie z Mirkiem i Mino powyzej - a potem spojrzcie na jakiekolwiek zdjecie Mirka - czy to mozliwe zeby taki ktos przegrywal? to po prostu do niego nie pasuje
pozdrawiam
ps. o boze jaki zagmatwany post - to znak ze czas spac
a ja widzialem walke Pride w ktorej Kevin Randleman znokautowal Mirka :?
Napisano Ponad rok temu
problem mino bedzie tkwil w tym, ze mirko juz z nim walczyl :twisted: i teraz mu sie nie da :twisted: :twisted:no raz próbował mino obalać mirka, nie wyszło to wciągnął w garde, poprostu jakies zwarcie musi zrobić żeby nie upadł sam tylko razem cro copem.
a kevin potem dostal za swoje :wink: i mino tez dostanie. jak go mirek zadusi, to bedzie git :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wątpie żeby mino miał problem z wciągnięciem w garde mirka, różne są na to sposoby tylko, że to jeszcze nie koniec walki i mirko raczej prędzej z niej wyjdzie niż mino go tam skończy.
watpie zeby z gardy tak od razu zawatwil mirka. W pierwrzej walce przeszedl do dosiadu zanim mogl zalorzyc balache, a na ziemi go mial I to dosc dlugo. A tak a pro po, powalil wtedy mirka, i przeszedl garde zamiast wciagac.
od ostatiego pojedynku, mirko sie tylko poprawia (szczegulnie na ziemi), a mino nawet odrwotnie. przegrana z fiodorem napedwno na nim ciarzy.
Napisano Ponad rok temu
watpie zeby z gardy tak od razu zawatwil mirka.
no ja o tym też pisałem
A tak a pro po, powalil wtedy mirka, i przeszedl garde zamiast wciagac.
ale jeszcze wczesniej próbował mirka obalić, nie wyszło, to wciągnął w garde
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i zważmy jeszcze na fakt trenowania z Werdumem. Przed rewanżem z Randlemanem ten nonszalancko twierdził że Randleman nie ma szans z CroCopem nawet na ziemi. Pewnie sporo przesadził ale daję sobie uciąć głowę ze CroCop od ostatniej walki z Mino zrobił o wiele większe postepy w parterze, obronach przed obaleniami itp aniżeli analogicznie Minotoro w stójce. Sądze ze CC jest w stanie sie skutecznie bronić przed tymi elementami jak i uciekać z gardy Mino, natomiast Minotoro nie ma żadnych szans z CC w stójce.
no wlasnie to chcialem powiedziec
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kazushi Sakuraba - sylwetka fightera
- Ponad rok temu
-
Bobek vs Cro Cop
- Ponad rok temu
-
UFC 41 wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
i po UFC
- Ponad rok temu
-
Reguły UFC i Pride
- Ponad rok temu
-
Jeet Kunde Do - antyreklama
- Ponad rok temu
-
Zgrupowanie kadry Shidokan i Shido Team Poland
- Ponad rok temu
-
Najlepsza walka Minotauro w 2002
- Ponad rok temu
-
Pankration sa gdzies jakies filmiki z zawodow?
- Ponad rok temu
-
Pride fc na PS2
- Ponad rok temu