Liga BJJ - wyniki turnieju w Krakowie
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje dla wszystkich medalistow !
Napisano Ponad rok temu
Zawody były zarąbiste :-)
Napisano Ponad rok temu
Organizacja naprawde ok i przyjemnie bylo tam byc
A teraz ide spac... 20 h na nogach.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow poklon :peace:
Tafia i Hast wy macie u mnie przechlapane ze nawet nie podeszliscie zamienic slowo :wink: bo ja bylem tak zagoniony ze nawet nie mialem kiedy sie rozgladac za znajomymi. Wylukalem tylko Robaczka, pewnie dlatego ze sie juz znamy dobrze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bylem tak zagoniony ze nawet nie mialem kiedy sie rozgladac
No ja sie przynaje ze wlasnie dlategonie podeszliscie zamienic slowo
No jest w tym troche prawdy, tylko nastepnym razem wez ta szczeka, a ja wezme inne spodnieDudi .. ja ich molestowałem, z naciskiem na Tafie nie mieli za wiele czasu he he.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Grappling Krakow 78 pkt
Berserkers Team 30 pkt
Sambo System Polska 16 pkt
Olimp Wroclaw 14 pkt
BJJ Lublin 12 pkt
BSJJ Bytom 7 pkt
Łamator 5 pkt
Shidokan Łódź -
Olimp Gdansk -
Napisano Ponad rok temu
Grappling Kraków 4 złote 1 srebrny 7 brązowych
Berserkers Team 1 złoty 3 srebrne
Sambo System Polska 1 złoty 1 srebrny
Olimp Wrocław 1 złoty 1 brązowy
BJJ Lublin 1 srebrny 1 brązowy
BSJJ Bytom 1 srebrny
Łamator 1 brązowy
Shidokan Lódź bez medali
Olimp Gdańsk bez medali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj chyba tu jakaś przycina z tymi punktami:-) 2 miejsce 30 a 1. 78 za bardzo odskoczyliscie:)śmierdzi przyciną:-)
Za pierwsze miejsce bylo przyznawane 9 pkt, za drugie 7 pkt, a za trzecie 5 pkt.
Jak bedziecie wioslo gospodarzami to sytuacja pewnie bedzie odwrotna. Zwykle tak jest, ze jak ktos organizuje zawody to logiczne ze jego zawodnikow bedzie wiecej niz przyjezdnych z innej druzyny bo chocby koszty wyjazdu odpadaja, mniej czasu sie traci itd.
przerpraszam ze ja taki nieobeznany, ale co to jest "Łamator"???
Do zawodow zglosilo sie 3 chlopakow, ktorzy cwicza sobie sami i taka nazwe wpisali do kart zgloszeniowych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o organizacje to nie mnie ja oceniac:) Chetnie wyslucham wszystkich krytycznych uwag bo bledy popelnia kazdy i trzeba wiedziec jak ich unikac na przyszlosc.
Jezeli chodzi o sedziowanie to chyba nie bylo wiekszych nieporozumien poza jednym, wlasnie wspomnianym juz w tym tekscie ktory przekopiowalem z Gorinkanu. Przy stanie 4:2 zaliczylem przejscie gardy i przez to skrzywdzilem Michala Materle z Berserker's Team bo bylo juz po czasie. Jednak bylo to spowodowane niesamowitym dopingiem przez co nie bylo slychac na macie gongu konczacego walke.
Dziekuje wszystkim ekipom za udzial w turnieju, za to ze moglismy sobie porzadnie powalczyc i zdobyc sporo nowego doswiadczenia fighterskiego, no i chyba dobrze sie bawic:)
A na koniec turnieju najwieksze brawa za swoj start od wszystkich obecnych na sali dostaly Berserkerka Marta i Magda z Shidokan Lodz:)
Napisano Ponad rok temu
przerpraszam ze ja taki nieobeznany, ale co to jest "Łamator"???
Do zawodow zglosilo sie 3 chlopakow, ktorzy cwicza sobie sami i taka nazwe wpisali do kart zgloszeniowych
no hey
Male sprostowanie nie 3 ale 4 a reszta sie zgadza:)
Szacuneczek i pozdrowienia.
P.S. prosze o przeslanie fotek i filmow
Napisano Ponad rok temu
heh... no niezle... braz - jak widac dla prawdziwych zapalencow nie ma rzeczy niemozliwychDo zawodow zglosilo sie 3 chlopakow, ktorzy cwicza sobie sami i taka nazwe wpisali do kart zgloszeniowych
btw bardzo fajna nazwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje wszystkim,a szczegolnie moim kolegom z sekcji-Jackowi i Luzikowi,ktorzy w 85 przegrali tylko z chyba najlepszym obecnie polskim zawodnikiem Bjj-Mariuszem Linke.
Osobiscie uwazam sie za najwiekszego przegranego tych zawodow,poniewaz na nie nie pojechalem(w tym czasie bawilem sie z dziewczyna na studniowce-ale myslami bylem z moimi kumplami z Lublina).
Ludzi z kategorii wagowych 73 lub 79(jesli nabiore cialka) zapewniam,ze nie beda mieli ze mna latwego zycia w Lublinie.
Pozdrawiam wszystkich
P.S.Saku-byles blisko,gratulacje,top swietny prognostyk na przyszlosc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dudu czy mozna sie jakos z Toba skontaktowac przez IRC/Chat/GG bo mam do Ciebie prosbe o rade ;] pisze do ciebie na gg (nr663743) i nikt nie odpowiada a sprawa jest ciezkiej wagi ; ]
jestem teraz na GG
ewentualnie dzwon: 502494625 lub mailnij: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody
- Ponad rok temu
-
logo ligi bjj i nie tylko
- Ponad rok temu
-
2001 US Open Video Clips
- Ponad rok temu