Wielka Polska Roda w miescie Olsztynu
Napisano Ponad rok temu
zamiast jechac i sie bic o godnosc nasza i wasza, pojedzmy w ladny weekend do Olsztynu i pokazmy jak wyglada polska capoeira. przynajmniej sami zobaczymy
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Z Częstochowy do Olsztyna to jednak niezły hektar
Napisano Ponad rok temu
A moze by zorganizowac rode w ogolnodostepnym mijscu (np. Wroclawiu ) i zaprosic mocambo....
Napisano Ponad rok temu
hmmm... a naprawde sadzisz ze by przyjechali?A moze by zorganizowac rode w ogolnodostepnym mijscu (np. Wroclawiu ) i zaprosic mocambo....
Napisano Ponad rok temu
nie przesadzajmy juz tak - mozna chyba odlozyc 100 zeta na wyjazd? mozna jechac samochodem z kims, mozna pojechac pekaesiakiem itd.
roda ma odbyc sie w Olsztynu ze wzgledu na zaistniala okolicznosc. we wroclawiu nie bedzie miala sensu. podobnie jak i w wawie czy gdziekolwiek indziej POZA Olsztynu kamon aaaai... zaproszeni sa wszyscy z wszystkich grup - ponad podzialami i czymstam...
Napisano Ponad rok temu
A w kwestii kosztów - polecam autostop. Powaga. Tanio, działa, i jeśli nie jesteś samotną dziewczyną*, bezpiecznie. Mam kumpla który tak co i rusz z wawy do krakowa jeździ do swojej lubej i bardzo sobie to chwali. Koszt wymówką nie jest.
*No chuba, że dziewczę zna capo, of course, wtedy to dziewczęcia należy się bać
Napisano Ponad rok temu
Mam jakieś 8h jazdy tam i 8h spowrotem troche sporo. Nie dzieki posiedze w domu 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh dlugo dosc mnie nie bylo A tu widze juz plny krucjaty do Olsztyna No no ... ja w nastepnym tygodniu wybore sie do nich na trening :> To powiem jak byo i czy to o nich mowa a jak o nich to na ile to prawda
Aha co do roda to robienie jej gdzie indziej niz w Olsztynie spowoduje to, ze bedize to po prostu wielka roda, ale oni sobie to oleja Ale pweni i tak sie zjawie
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym - dogadanie sie z wladzami uczelni powinno byc latwiejsze niz z wladzami miasta.
I najwazniejsze - "mestre" Paolo prowadzi zajecia glownie na kortowiadzie, wiec trudno mu bedzie nie zauwazyc megarody
Napisano Ponad rok temu
"mestre" Paolo prowadzi zajecia glownie na kortowiadzie
Na _Kortowie_ mialo byc. Ech kaczki drukarskie
Napisano Ponad rok temu
No jeszcze sie dowiaduję, ale może siemx uda zorganizować nocleg i wyżywienie dla kilkudziesięciu osób na MEGAZJAZD, samorząd studencki ma napewno na takie rzeczy kasę. Po prostu capoeira bylaby występem jak inne. Coś w stylu występu zespołów itp. tyle, że przez dwa trzy dni i nie na scenie ale np. jako dodatkowa atrakcja. Jeszcze nie wiem na ile uda mi sie to zalatwić, ale jak się uda to stawiacie duuuużego browara.
No, chyba, że wam to nie pasuje...
Bliższe relacje niedługo.
POZDROWIENIA.
Napisano Ponad rok temu
To napewno zwiększyłoby liczbę chętnych. Może nawet ktoś z Wrocka by się wybrał. Skoro nocleg tzn. że impreza potrwa dwa dni? Czy 3?Hejka,
No jeszcze sie dowiaduję, ale może siemx uda zorganizować nocleg i wyżywienie dla kilkudziesięciu osób na MEGAZJAZD, samorząd studencki ma napewno na takie rzeczy kasę. Po prostu capoeira bylaby występem jak inne. Coś w stylu występu zespołów itp. tyle, że przez dwa trzy dni i nie na scenie ale np. jako dodatkowa atrakcja. Jeszcze nie wiem na ile uda mi sie to zalatwić, ale jak się uda to stawiacie duuuużego browara.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gdzie są grupy CAPOEIRY
- Ponad rok temu
-
4 oczy :)
- Ponad rok temu
-
Kolejny artykul w szmacianej gazecie!!
- Ponad rok temu