Zkąd można pobrać filmiki z K1????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy walczyli, ale jak tak do pewnie ostro w dupe dostawali wiec teraz jakos sie nie pojawiaja. I tak k1 to teraz zadna walka miedzystylowa. Zeby wygrywac musisz znac boks, kickboks, lub muai thai . Czysci karatecy, tekwondocy, kung focy dostaja tak w dupe ze az zal.I jeszce jedno czy w K1 brali udział kolesie walczący sylem taekwondo???
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy walczyli, ale jak tak do pewnie ostro w dupe dostawali wiec teraz jakos sie nie pojawiaja. I tak k1 to teraz zadna walka miedzystylowa. Zeby wygrywac musisz znac boks, kickboks, lub muai thai . Czysci karatecy, tekwondocy, kung focy dostaja tak w dupe ze az zal.
No chyba ze sie jest wieeeeeeeeeeeelkim karateka I nie chodzi mi tu o umiejetnosci ale o rozmiar - W eliminacjach chyba ten gostek sie Smith nazywal z Mcdonadlsem walczyl.
Aha - te linki do filmow to maja nie dzialac czy przejsciowe problemy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi ci o Shilta. Z niego taki karateka jak ze mnie baltetnica( co prawda zaczyna od karate. Ma jakis dan w ktoryms ale od kiedy jest w golden glory i troch wczesniej cwiczy "holenderskie" jak ja to nazywam muai thai .)No chyba ze sie jest wieeeeeeeeeeeelkim karateka I nie chodzi mi tu o umiejetnosci ale o rozmiar - W eliminacjach chyba ten gostek sie Smith nazywal z Mcdonadlsem walczyl.
Aha - te linki do filmow to maja nie dzialac czy przejsciowe problemy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli chcesz zobaczyc wrzystkie walki schilta to macie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA w Wawie
- Ponad rok temu