Witam na forum
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem pomyslodawca i sprawca zamieszania wokol powstania tego forum.
W moim zamysle dzial ten ma grupowac cwiczacych lub interesujacych sie stylami przekrojowymi - takimi jak Shooto, Pankration, Shootfighting itp. - tych systemow co prawda nie ma jeszcze w Polsce ale glosno o nich na swiecie i mysle, ze znalazloby sie troche tematow w ich kwestii.
Oczywiscie dla mnie osobiscie najwazniejszym jest przeniesienie takze Shidokanu to tego dzialu - nie pasuje on bowiem w 100% do dzialu karate, a pomysl z dzialem przeznaczonym dla stylow przekrojowych jet idealnym rozwiazaniem dla postow o Shidokan. Osobnego forum Shidokan nie bylo sensu zakladac.
Mam nadzieje, ze moj pomysl spotka sie z Wasza akceptacja.
Pozdrawiam,
Mariusz Radlinski.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadziej, ze bedziemy tutaj tez mowic o swobodnych kompilacjach karate, ktore nie sa blizej nazwane ale juz do karate zaliczyc ich nie mozna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak tylko sie uruchomi Shidokan w pewnym wiadomym miescie to bede jeszcze aktywniejszym gosciem zapewne.
Na razie - jak spiewano ... "I do it myyy wayyy " ...
Napisano Ponad rok temu
Shootfighting ponoc w Polsce juz jest. W kazdym razie jest kilka szkol reprezentujacych organizacje Shooters International, ktora zajmuje sie shootfightingiem...(...)Shooto, Pankration, Shootfighting itp. - tych systemow co prawda nie ma jeszcze w Polsce ale glosno o nich na swiecie i mysle, ze znalazloby sie troche tematow w ich kwestii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sens tego forum
- Ponad rok temu
-
Yoshida vs Frye - ustawiona ?
- Ponad rok temu
-