Zawodnik NHB, Marcello "Tigre", zostanie oskarzony o napasc i byc moze o probe zabojstwa w wyniku zajsc z ostatniej soboty.
Zgodnie z raportem policyjnym, Marcello [29] razem ze swoimi 4 przyjaciolmi wtargnal do domu Anny Lucia Souza [18] i Leonardo Menenez [23], gdzie Marcello niezwlocznie uderzyl Leonardo w brzuch powodujac jego upadek na ziemie. Marcello nastepnie uderzyl Ana Lucia w jej prawe oko. Zanim byla w stanie sie podniesc, Marcello pociagnal ja za wlosy i uderzyl ja 5,6 razy kolanem w klatke piersiowa. W czasie gdy Marcello bil Ana Lucia, jego przyjaciele uderzali, kopali, deptali [stomp] glowe Leonardo. W czasie trwania zdarzenia Marcello krzyczal, "Nie wiem kogo zabije pierwszego, Ciebie czy jego"
Marcello swego czasu umawial sie z 14 letnia kuzynka Anny Luci. Pozniej jednak przeniosl swoje zainteresowanie na Ana Lucia i zaczal sie do niej zalecac. Ona z kolei odrzucila jego zaloty.
Ana: "Powiedzialam mu ze jestem zareczona i nie jestem nim zainteresowana. Stal sie verbalnie agresywny. W tym momencie uderzylam go w twarz. Nic nie mowiac opuscil dom. Wrocil pozniej ze swoimi przyjaciolmi"
Wiadomosc z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Wypadek Marcello "Tygrysa"
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka Vale Tudo w Wawie 10 Listopada
- Ponad rok temu
-
Shidokan na gali Bushido - Rings 5 w Wilnie
- Ponad rok temu