Shidokan na gali Bushido - Rings 5 w Wilnie
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Podczas gali Bushido - Rings 5, The Shock, ktora odbyla sie w dniu 9 listopada w Wilnie na Litwie, miala miejsce walka o pas zawodowego Mistrza Europy Shidokan w kategorii sredniej. W pojedynku zwyciezyl Litwin Jordanas Poskaitis, ktory pokonal w piatej rundzie zawodnika francuskiego - Jessy Santiniego przez juji gatame (dzwignie lokciowa). Wiecej informacji o imprezie na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub w dziale Vale tudo.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
A jest moze jakas stronka tej gali, gdzie mozna poogladac wiecej fotek i wogole
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A co do imprezy: zgadza sie. Powiem szczerze, ze bylem pierwszy raz na tak duzej imrezie MMA. Bylo super. Poza tym walki Bushido oglada w telewizji chyba cala Litwa, bo od razu nas litewscy celnicy rozpoznali na granicy. Tego dnia moglismy przewiezc przez granice chyba wszystko. :wink:
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Nastepnym razem moze zorganizujecie jakas grupe wycieczkowa, czy cus :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Ja sie szykuje na wycieczke do Czech, po budwaisery za 1,20 zl... bo to chyba te okolice 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale zaraz, zaraz - odchodzimy od tematu. :-)
Pozdrowienia.
MR.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym walki Bushido oglada w telewizji chyba cala Litwa, bo od razu nas litewscy celnicy rozpoznali na granicy. Tego dnia moglismy przewiezc przez granice chyba wszystko. :wink:
Pozdrowienia,
MR.
Hej zaraz zaraz, jezeli Was poznali to znaczy ze byliscie w TV hmm co Ty tam robiles? Mogles albo walczyc albo brac udzial w pokazie no bo jezeli Was poznali to byla jakas przyczyna bo nie uwieze ze jechalisce w kimonach przez granice Che wiedziec
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Hej zaraz zaraz, jezeli Was poznali to znaczy ze byliscie w TV hmm co Ty tam robiles? Mogles albo walczyc albo brac udzial w pokazie no bo jezeli Was poznali to byla jakas przyczyna bo nie uwieze ze jechalisce w kimonach przez granice Che wiedziec
Piotrek
Jak w cytacie. Walki na zywo w telewizji ogladali celnicy.
A ja? No coz, ja kontraktowalem ta walke, a takze wychodzilem z Krzyskiem do ringu i stalem w jego narozniku.
Jak sie kamera wpycha do naroznika i kreci zblizenia to potem moga Cie rozpoznac celnicy na granicy. Zapamietaj na przyszlosc - moze sie przyda.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(jakis maly przewóz budweiserów ponad normę )
O, tu akurat polscy celnicy byli z kolei bardzo zdziwieni, ze nie wieziemy nic - nawet w normie. :-)
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Jak w cytacie. Walki na zywo w telewizji ogladali celnicy.
A ja? No coz, ja kontraktowalem ta walke, a takze wychodzilem z Krzyskiem do ringu i stalem w jego narozniku.
.
To sie wygadales No dobra teraz musisz nam powiedziec jak wygladala walka gdyz wynik znamy ze strony shidokan.pl, moze masz jakis filmik?
Napisano Ponad rok temu
No i w koncu walczyl z jednym z najlepszych zawodnikow MMA Litwy.
Mysle, ze jakby Krzysiek wzial sie ostro za Shidokan to mialby szanse jeszcze kiedys pokazac sie w MMA.
Na nastepnej gali beda startowac zawodnicy zawodnicy z PSSK, na ktorych mam wplyw i ich do tego przygotowuje - mysle wiec, ze pokazemy przyzwoity poziom.
Przegrac w koncu zawsze mozna - liczy sie jednak takze styl tej przegranej.
A - warto przy okazji wspomniec, ze na gali w Wilnie startowali i przegrali swoje pojedynki np. Amiranas Bisadze (szef kyokushin IKO1 w Gruzji), Jurij Koczkin (zawodnik kyokushin z Rosji, m.in. zwyciezca Oyama Cup '93 w Katowicach) czy Kestutis Arbocius (zawodnik shidokan). Szczegolnie walka Arbociusa dowodzi, ze czasami chwila nieuwagi powoduje przegranie walki, w ktorej nie nie wskazywalo na taki rozwoj sytuacji. Ale przy takich przepisach moment dekoncentracji moze odmienic losy pojedynku.
Naleza sie mimo wszystko slowa uznania Krzyskowi, ze podjal decyzje o starcie i stanal do walki. Tak jak pisalem - to chyba pierwszy Polak, ktory wystartowal w Bushido. A przepisy te juz niewiele dzieli od vale tudo.
Rings Lithuania wydaje kasety z tymi turniejami wiec na pewno za jakis czas bedzie mozna dotrzec do tych walk.
Pozdrowienia,
MR.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rings 5 - Shock, gala Bushido na Litwie
- Ponad rok temu
-
Dźwignie na nogi
- Ponad rok temu
-
fajna strona :)
- Ponad rok temu
-
Sapp vis Minotauro ...again
- Ponad rok temu
-
K-1 WORLD GP 2002 Final
- Ponad rok temu
-
Top 10 MMA
- Ponad rok temu
-
MECA VALE TUDO 7
- Ponad rok temu
-
Najwiekrzy cham w Vale Tudo ?
- Ponad rok temu
-
Kompania Braci i K1 o tej samej porze!!!
- Ponad rok temu
-
CROCOP
- Ponad rok temu