K-1 WORLD GP 2002 Final
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak przez pomylke w liczeniu punktow przegral.......*uj z K1 !!!
Te wszystki eturnije zaczynaja mnie wqrwiac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie wygra Le bannner chociaz wolał bym zeby Hoost napewno do drugiego etapu wejdzie Hoost , Le Banner ,Hunt i Aerts potem do trzeciego. Hoost i Le Banner no i wygra w koncówce Le Banner.
Pepe .. nie czytales tematu. My komentujemy WYNIKI .
Napisano Ponad rok temu
Właśnie pepe już jest po wszystkim i wygrał Hoost tak jak chciałeśOczywiscie wygra Le bannner chociaz wolał bym zeby Hoost
No to już przesada, ale tych kontuzji faktycznie się posypało 8OJAja okrutne , Hhoost jest championem , nie wygrywajac zadnej walki .
Napisano Ponad rok temu
W zeszlym roku wygral mark Hunt o ile sie nie myle. Pokazywano to w polskiej TV. Z tego co pamietam to tez najmniej jedna walka zostala zakonczona z powodu kontuzji zawodnika.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
28.12.2002 sobota godz. 22:00 i 30.12.2002 poniedziałek godz. 23:30
Zawody K-1 w Tokio - finał
Napisano Ponad rok temu
P.S. K.... MAC te japonce juz mnie niezle w...... . Ciagle jakies przekrety. Jak mozna sie pomylisc liczac punkty . przecierz to jest dodawanie ( czasami odejma cos) . Cos mi tu smierdzi.
Napisano Ponad rok temu
Hoost twardy koles - mozna sobie o niego nogi połamac a i reke terz potrafi złamac
Ciekawe jagby to wygladało gdyby ten amerykanin wygrał?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I co mozna powiedziec. Faktycznie Ernesto mial wiekie szczescie. Ale szanuje go jako zawodnika . Nie jego wina ze przeciwnicy lapali kontuzje.
( wbrew pozora to on powinien je lapac bo byl z calego towarzystwa najstarszy). Petera mocno skrzywdzili. Wygral bezdyskusyjnie. Bardzo mi sie spodobal Mark Hunt. Ladnie zalatwil Leko, i prawie z Le Banerem sobie poradzil( bardzo lubie walki tych zawodnikow , zawsze obydwaj sa liczeni i ogolnie duzo akcji). Co do Boba . Moze i nie ma swietnej techniki , ale wykorzystuje swoje atuty , sile , i jaka taka szybkosc. Szczeze powiedziawszy nie widzialem rywala dla niego ( moze poza Markiem Huntem) wsrod osob walczacych w finale. Sadze rowniedz ze schilt by go ladnie pojechal. Ogolnie mi sie nawet podobalo. Duzo sie dzialo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Top 10 MMA
- Ponad rok temu
-
MECA VALE TUDO 7
- Ponad rok temu
-
Najwiekrzy cham w Vale Tudo ?
- Ponad rok temu
-
Kompania Braci i K1 o tej samej porze!!!
- Ponad rok temu
-
CROCOP
- Ponad rok temu
-
Mark Kerr 'The Smashing Machine' na HBO
- Ponad rok temu
-
K-1 WORLD GP 2002 Final - Tokyo Dome , Japan
- Ponad rok temu
-
Nowości na fightcasterze