bjj vs. shotokan
Napisano Ponad rok temu
Wydawalo mi sie czy mu lapka poszla w lokciu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli to dowod na to iz jak zmusimy przeciwnika do walki na naszych warunkach to jest skonczony to jest OK.
W sumie to kto mi moze zagwarantowac ze ten czlowiek w kimonku, czarnym pasku i okazjonalnie krzyczacy to ma cos z karate wspolnego ? Walka mogla byc ustawiona.
Napisano Ponad rok temu
ufc to cala wielka propaganda!!!
Drogi .. foksie.
O ile w UFC to nazwiska byly znane to na tym nagraniu osoby sa anonimowe.
O ile w UFC osiagniecia zawodnikow byly znane z grubsza to tutaj mozemy tylko wizualnie odroznic kto co trenuje.
Moje watpliwosci sa bardzo uzasadnione gdyz nazwisk czy osiagniec uczestnikow de facto sie nie dowiemy. A dlaczego ? Bo sa one bez znaczenia.
Porownanie tego materialu do ufc jest .. zabawne .
Ale coz.. kazdy widzi to co chce widziec. 8)
Napisano Ponad rok temu
Ja bym sie na taka ustawke nie zgodzil.
Ale koles byl zeczywiscie twardy.
Napisano Ponad rok temu
Przecierz zartuje.ufc to cala wielka propaganda!!!
Drogi .. foksie.
O ile w UFC to nazwiska byly znane to na tym nagraniu osoby sa anonimowe.
O ile w UFC osiagniecia zawodnikow byly znane z grubsza to tutaj mozemy tylko wizualnie odroznic kto co trenuje.
Moje watpliwosci sa bardzo uzasadnione gdyz nazwisk czy osiagniec uczestnikow de facto sie nie dowiemy. A dlaczego ? Bo sa one bez znaczenia.
Porownanie tego materialu do ufc jest .. zabawne .
Ale coz.. kazdy widzi to co chce widziec. 8)
Napisano Ponad rok temu
eee chyba za bardzo emocjonalnie podchodzisz do tego filmu. podalem link i tyle. zadnych kontekstow (spojrz na moj emblemat 8O )Jezeli to ma byc dokument propagandowy nad wyzszosci stylu to mnie sie odechciewa
Napisano Ponad rok temu
Spoko. Ale jestem juz uprzedzony do takich akcji ktore juz mialy miejsce w historii osiedli, klubow, i vortalu i dlatego dzialam zapobiegawczo 8) .
Prosze nie bij :wink: .
Napisano Ponad rok temu
(spojrz na moj emblemat 8O )
jakub, wszyscy zainteresowani wiedzą, że oprócz Capo trenujesz BJJ .
Napisano Ponad rok temu
Możecie w skrócie opisać co tam się dzieje?
Napisano Ponad rok temu
Wychodzą dwaj panowie między nimi sędzia, ustawia karatekę i bjj-owca. Sygnał startują, wejscie bjj-owca przewraca go, dosiad, uderzenia na głowę, błędy karateki (wypychanie łap) i balaszka z wyłamaniem, #####. Klasyczna hostoria: zwarcie przewrócenie dosiad dźwignia.Nie mogę ściągnąć tego filmu
Możecie w skrócie opisać co tam się dzieje?
Napisano Ponad rok temu
Na początku karateka skacze w przód tylko właściwie nie wiadomo czemu to ma służyć. No i ogólnie robi wrażenie miszcza. Przed walką sztywny jak deska i jakiś taki dziwny.Wychodzą dwaj panowie między nimi sędzia, ustawia karatekę i bjj-owca. Sygnał startują, wejscie bjj-owca przewraca go, dosiad, uderzenia na głowę, błędy karateki (wypychanie łap) i balaszka z wyłamaniem, #####. Klasyczna hostoria: zwarcie przewrócenie dosiad dźwignia.
Napisano Ponad rok temu
To się nazywa koncentracja slasz :wink:Na początku karateka skacze w przód tylko właściwie nie wiadomo czemu to ma służyć. No i ogólnie robi wrażenie miszcza. Przed walką sztywny jak deska i jakiś taki dziwny.
Napisano Ponad rok temu
ewentualnie umiescic gdzie na ftp, z tamtego adresu juz zniknal
Napisano Ponad rok temu
Ten material jest identyczny jak niektore pierwsze walki w ufc 1,2,3...jezeli natomiast porownamy go z dzisiejszymi ufc to faktycznie jest ...zabawnie
Napisano Ponad rok temu
Właśnie :?moglbys ktos ten film poslac mi na mejla? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ewentualnie umiescic gdzie na ftp, z tamtego adresu juz zniknal
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MECA WORLD VALE TUDO 7
- Ponad rok temu
-
UFO w marcu 2003