jestem w szoku...
Napisano Ponad rok temu
pozdrówki dla wszystkich ćwiczących capoeire w wa-wie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
smutne, ale niestety normalne...A mi brat pokazał filmy z Capo i stwierdził z przekonaniem, ze sie zapishe. I co sie stało? Ja trenuje, a on sie leni
Napisano Ponad rok temu
Ale powiem szczeze ze 2 treningi na tydzien to dla mnie zdecydowanie za malo. Pozatym 50 to jest troszke kasy.
Ja samemu wybralem cos co jest moim zdaniem jest dla mnie korzystniejsze (karate kyokushin - 30zl- treningi prawie codziennie + darmowa silownia, przy zalozeniu im dluzej cwiczysz tym masz taniej)
A ewolucje - hmm - szkoda ze nieumiem ale 50 zl i 2 razy w tygodniu to dla mnie lekkie zdzierstwo.
Pozdrawiam wszystkich kturzy wybrali inna (niz moja) droge.
P.S. Mój brat byl w tamtym tygodniu na capo i terz stwierdzil ze 50 zl za 2x tydz. to lekka przesada.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak w nawiasie było dwoch Mestre i jeden Professor i 3 Instruttorów
Napisano Ponad rok temu
HE HE HE dobre, tez tak sadzeCiekawe co by się z nimi stało gdyby pojechali na Batizado ADG w Chorzowie. Chyba by im kapturki pospadaly z czlonkow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BUHHAHAHAH a ty tylko o jednym hehe :wink: :wink: :wink:kapturki pospadaly z czlonkow.
Napisano Ponad rok temu
Jesli sie myle prosze o sprostowanie:)
Axe caporyszci
Napisano Ponad rok temu
I pomieszaleś :wink: Faktycznie było dwóch Mestre: Mestre Nem (co chyba jest oczywiste) i Mestre Jacare; wraz z nimi przjechał Contra-Mestre Marcelo oraz Instrutor Jacare. I to wszyscy goście obecni w chorzowie (oczywiście nie wspominając o naszych :wink: )Możliwe ze cos pomieszalem ale napewno bylo 3 Instruttorow i 2 Mestre.
Jesli sie myle prosze o sprostowanie:)
Axe caporyszci
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie było dwóch Mestre: Mestre Nem (co chyba jest oczywiste) i Mestre Jacare; wraz z nimi przjechał Contra-Mestre Marcelo oraz Instrutor Jacare
Nie chce sie czepiac ale to nie byl Mestre Jacare a Mestre Jaiminho:)
Napisano Ponad rok temu
To sie nie czepiaj :wink: To nie byl Mestre Jaiminho tylko Mestre Jacare.Nie chce sie czepiac ale...
Nie widziales nigdy zdjec Mestre Jaiminho?
A propos byles na warsztatach? - Mestre Nem wyraznie przedstawial swoich gosci. :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Warsztaty w Łodzi
- Ponad rok temu
-
nauczyciel capo poszukiwany
- Ponad rok temu
-
Treningi w Wrocławiu ADG zaprasza